Myrornas inredningstjänst

Är du som företag nyfiken på att inreda en visningslägenhet, en hotellounge, en restaurang eller en eventyta helt och hållet second hand? Gör en intresseanmälan till vår hållbara inredningstjänst här! Nu gör vi det lättare för företag i Sverige att sätta hållbarhet i första rummet när det kommer till inredning. På Myrorna får vi in 13 ton inredning varje dag, som bara väntar på att pryda en ny plats. Tillsammans med vår inredningsdesigner kan vi blåsa liv i visningslägenheten, loungen eller eventytan och skapa fina, unika och fräscha lokaler och rum för ändamålet – från moodboard till leverans. 100 % second hand så klart.


Intresseanmälan inredningstjänst

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan!

Företag(Obligatoriskt)
Kontaktperson(Obligatoriskt)
E-post(Obligatoriskt)
Ange till exempel vilken typ av yta du vill inreda samt hur många kvadratmeter det rör sig om. Observera att vi endast vänder oss till företag och inte till privatpersoner.
Godkännande personuppgifter

Case: Inredning till ett helt hus för 28 000 kronor.

Myrorna inredde ett hus på 134 kvadratmeter för 28 000 kr.

Under våren 2023 fick  Myrorna i uppdrag av fastighetsbolaget Derome Bostäder att inreda ett nybyggt visningshus på 134 kvadratmeter i området Sege Park ett stenkast från centrala Malmö. Vår inredare Sanna Evers samlade in allt från bestick, mattor, sängar, lampor, tavlor och all annan inredning från våra Myrorna-butiker. Prislappen för inredningen landade på 28 000 kronor och resultatet blev ett hemtrevligt hem med unika detaljer.


 Case: Tre rum och kök för 19 500 kronor.

Myrorna inredde tre rum och kök i Söderhamn för 19 500 kronor.

Under våren 2023 fick Myrorna i uppdrag att inreda en visningslägenhet på tre rum och kök i Söderhamn. Vår inredare Sanna Evers tog sig an uppgiften och resultatet blev inte bara fantastiskt ur ett hållbarhetsperspektiv – prislappen för all inredning i hela lägenheten landade på 19 500 kr.


 Case: Fyrarummare för 20 000 kronor.

Myrorna inredde en fyrarummare i Ludvika för 20 000 kronor.

Under hösten 2021 fick  Myrorna i uppdrag av fastighetsbolaget Samhällsbyggnadsbolaget i Ludvika att inreda en nyrenoverad fyrarummare på 115 kvadratmeter. Under två och en halv månad samlade Sanna Evers in all inredning i Myrornas butiker och prislappen för all inredning landade på 20 000 kronor. 

 

Tagga @myrorna

Relaterat

Inredning till ett helt hus för 28 000 kronor!

Inredning till ett helt hus för 28 000 kronor!

Det låter nästan för bra för att vara sant. Men faktum är att du kan inreda en hel bostad i flera plan riktigt…

Läs mer


Vi inredde en trea för 19.500 kronor!

Vi inredde en trea för 19.500 kronor!

Minns ni när vi inredde en hel fyrarummare för en låg budget? Nu har vår inredare Sanna Evers gjort det igen! Denna gång…

Läs mer


Vi inredde en fyra för 20.000 kronor!

Vi inredde en fyra för 20.000 kronor!

Att inreda second hand är en god affär för både miljö och plånbok. Det är dessutom roligt och en möjlighet att sätta sin…

Läs mer