Vi inredde en trea för 19.500 kronor!

Minns ni när vi inredde en hel fyrarummare för en låg budget? Nu har vår inredare Sanna Evers gjort det igen! Denna gång fick vi i uppdrag att inreda en visningslägenhet på tre rum och kök i Söderhamn med second hand från oss på Myrorna. Prislappen för precis allt i hela lägenheten landade på 19.500 kronor. Second hand är verkligen en god affär för både miljö och plånbok!

Att köpa din inredning second hand är en god idé av flera anledningar. Du sparar på jordens resurser och kan skapa ett personligt och unikt hem. I samarbete med fastighetsbolaget SBB i Söderhamn har vi nu inrett en nyrenoverad trerumslägenhet på 78 kvadratmeter.

Foto: Sanna Evers

Foto: SBB

Foto: Sanna Evers

Foto: Sanna Evers

Foto: SBB

Foto: SBB

Foto: SBB

Foto: SBB

Foto: SBB

– Genom att köpa dina möbler och din inredning second hand, kan vi tillsammans bromsa utsläppen och verka för en mer hållbar planet. Att handla hos oss är en insats för både miljön och människor som lever i utsatthet, då allt ekonomiskt överskott går till Frälsningsarméns sociala arbete. Välj alltid second hand i första hand, säger Åsa Blomberg, marknads- och kommunikationschef hos oss på Myrorna.


Intresseanmälan inredningstjänst

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan!

Företag(Obligatoriskt)
Kontaktperson(Obligatoriskt)
E-post(Obligatoriskt)
Ange till exempel vilken typ av yta du vill inreda samt hur många kvadratmeter det rör sig om. Observera att vi endast vänder oss till företag och inte till privatpersoner.
Godkännande personuppgifter

Följ @myrorna på Instagram för att se fler spännande samarbeten och en daglig dos inspiration. Vi ses!

Tagga @myrorna

Relaterat

Vi inredde en fyra för 20.000 kronor!

Vi inredde en fyra för 20.000 kronor!

Att inreda second hand är en god affär för både miljö och plånbok. Det är dessutom roligt och en möjlighet att sätta sin…

Läs mer


Inredning till ett helt hus för 28 000 kronor!

Inredning till ett helt hus för 28 000 kronor!

Det låter nästan för bra för att vara sant. Men faktum är att du kan inreda en hel bostad i flera plan riktigt…

Läs mer


Myrornas inredningstjänst

Myrornas inredningstjänst

Är du som företag nyfiken på att inreda en visningslägenhet, en hotellounge, en restaurang eller en eventyta helt och hållet second hand? Gör…

Läs mer