Vi inredde en fyra för 20.000 kronor!

Att inreda second hand är en god affär för både miljö och plånbok. Det är dessutom roligt och en möjlighet att sätta sin egen prägel på hemmet. Vi på Myrorna fick i uppdrag att fylla en fyrarummare med precis allt. Kravet? En prislapp på 20 000 kronor.

Att köpa din inredning second hand är en god idé av flera anledningar. Du spar på planetens resurser men får också chansen att skapa ett unikt hem. I samarbete med fastighetsbolaget Samhällsbyggnadsbolaget i Ludvika har vi nu inrett en nyrenoverad fyrarummare på 115 kvadratmeter.

Under två och en halv månad samlade Sanna Evers, projektledare hos oss på Myrorna, in allt från bestick till soffa. Resultatet blev ett unikt hem med en prislapp långt under vad motsvarande inredning skulle kosta nyproducerad.– Jag vill visa att man kan inreda ett helt hem jättefint, elegant och personligt för 20 000 kronor. Myrorna får in väldigt fina saker varje dag, så det är värt att besöka butikerna ofta för att hitta vad du söker, säger Sanna Evers.

I Sverige finns en tradition av att tillverka tidlösa och högkvalitativa möbler. Årligen produceras möbler för cirka 23 miljarder kronor, där ungefär en fjärdedel består av kontorsmöbler, enligt RISE. Trots god kvalitet används många möbler bara i några år.

– Genom att köpa dina möbler och din inredning second hand, kan vi tillsammans bromsa utsläppen och verka för en mer hållbar planet. Att handla hos oss är en insats för både miljön och människor som lever i utsatthet, då allt överskott går till socialt arbete. Välj alltid second hand i första hand, säger Åsa Blomberg, kommunikationschef på Myrorna.Den inredda lägenheten ligger på Fredsgatan 4 i Ludvika och fungerar nu som visningslägenhet. Det är deras första som har inretts hundra procent hållbart.

Läs tipsen för att bli en hållbar inredare här.Intresseanmälan inredningstjänst

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan!

Företag(Obligatoriskt)
Kontaktperson(Obligatoriskt)
E-post(Obligatoriskt)
Ange till exempel vilken typ av yta du vill inreda samt hur många kvadratmeter det rör sig om. Observera att vi endast vänder oss till företag och inte till privatpersoner.
Godkännande personuppgifter


Tagga @myrorna

Relaterat

Inredning till ett helt hus för 28 000 kronor!

Inredning till ett helt hus för 28 000 kronor!

Det låter nästan för bra för att vara sant. Men faktum är att du kan inreda en hel bostad i flera plan riktigt…

Läs mer


Vi inredde en trea för 19.500 kronor!

Vi inredde en trea för 19.500 kronor!

Minns ni när vi inredde en hel fyrarummare för en låg budget? Nu har vår inredare Sanna Evers gjort det igen! Denna gång…

Läs mer


Myrornas inredningstjänst

Myrornas inredningstjänst

Är du som företag nyfiken på att inreda en visningslägenhet, en hotellounge, en restaurang eller en eventyta helt och hållet second hand? Gör…

Läs mer