Inredning till ett helt hus för 28 000 kronor!

Det låter nästan för bra för att vara sant. Men faktum är att du kan inreda en hel bostad i flera plan riktigt snyggt – och samtidigt vara snäll mot både plånboken, miljön och dina medmänniskor. Det bevisar om inte annat inredaren Sanna Evers som med möbler och prylar uteslutande från Myrornas butiker nyligen inredde ett helt radhus på 134 kvadratmeter för häpnadsväckande 28 000 kronor.

Foto: Myrorna

Du som följer oss vet kanske att vi gjort det förut, via vår inredningstjänst har inredaren Sanna Evers inrett både en trerummare och fyrarummare med imponerande låg budget och överraskande resultat. Den här gången var utmaningen att enbart med återanvända saker inreda ett av bostadsbolagets Deromes visningshus i två plan, i det miljöprofilerade Malmö-projektet Sege Park.

Med en budget på 30 000 kronor, utgångspunkt i husets planritning och en vision om att inte övermöblera landade Sanna i en praktisk och inspirerande inredning med harmonisk grund och färgglada detaljer – dessutom med tvåtusen kronor till godo.

Att fynda second hand skapar alla möjligheter till en unik mix som gör hemmet personligt och ger det karaktär. Foto: Myrorna

Börja smått och växla upp

Själv har Sanna tränat sitt öga och vet hur hon ska sålla i utbudet när hon letar second hand. Men ett av hennes stalltips för den mer ovana är att börja med det lilla – små inredningsdetaljer – och sedan gå på större möbler och föremål. Ett annat är att helt enkelt besöka second hand-butiker ofta för att öva sig att på att hitta just det man vill ha.

Att utgå från en lugn grund och välja detaljer med färg och form skapar både harmoni och energi i rummet. Foto: Myrorna

Inredaren Sanna Evers i en soffa fyndad på Myrorna – precis som resten av sakerna i bild. Foto: Myrorna

En schysst second handling!

Foto: Myrorna

Foto: Myrorna

Här kan du se filmer från huset, inredningstips från Sanna och se före- och efterbilder från projektet.

Oavsett vad som ska inredas vurmar Sanna för att sätta andra hand i första rummet. Att det är hållbart både ur ett miljömässigt, ekonomiskt och socialt perspektiv (allt du handlar hos Myrorna går till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige), men också ger möjligheter till att göra hemmet så mycket mer personligt, gör det lätt att förstå varför. Om inte annat talar husbilderna med den inspirerande inredningen sitt tydliga språk: återanvändning är en schysst second handling!Här kan du läsa mer om det 134 kvadratmeter stora radhuset som Sanna Evers inredde och hennes tankar och tips kring inredning och återbruk. Och vill du själv få professionell stylisthjälp, oavsett om det gäller en privatbostad eller arbetsplats, anmäl dig nedan för mer information!

Intresseanmälan inredningstjänst

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan!

Företag(Obligatoriskt)
Kontaktperson(Obligatoriskt)
E-post(Obligatoriskt)
Ange till exempel vilken typ av yta du vill inreda samt hur många kvadratmeter det rör sig om. Observera att vi endast vänder oss till företag och inte till privatpersoner.
Godkännande personuppgifter
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Tagga @myrorna

Relaterat

Vi inredde en fyra för 20.000 kronor!

Vi inredde en fyra för 20.000 kronor!

Att inreda second hand är en god affär för både miljö och plånbok. Det är dessutom roligt och en möjlighet att sätta sin…

Läs mer


Myrornas inredningstjänst

Myrornas inredningstjänst

Är du som företag nyfiken på att inreda en visningslägenhet, en hotellounge, en restaurang eller en eventyta helt och hållet second hand? Gör…

Läs mer


Vi inredde en trea för 19.500 kronor!

Vi inredde en trea för 19.500 kronor!

Minns ni när vi inredde en hel fyrarummare för en låg budget? Nu har vår inredare Sanna Evers gjort det igen! Denna gång…

Läs mer