Vi inredde en trea för 19.500 kr!

Minns ni när vi inredde en hel fyrarummare för en låg budget? Nu har vår inredare Sanna Evers gjort det igen! Denna gång fick vi i uppdrag att inreda en visningslägenhet på tre rum och kök i Söderhamn med second hand från oss på Myrorna. Prislappen för precis allt i hela lägenheten landade på 19.500 kr. Second hand är verkligen en god affär för både miljö och plånbok!

Att köpa din inredning second hand är en god idé av flera anledningar. Du sparar på jordens resurser och kan skapa ett personligt och unikt hem. I samarbete med fastighetsbolaget SBB i Söderhamn har vi nu inrett en nyrenoverad trerumslägenhet på 78 kvadratmeter.

Foto: Sanna Evers

Foto: SBB

Foto: Sanna Evers

Foto: Sanna Evers

Foto: SBB

Foto: SBB

Foto: SBB

Foto: SBB

Foto: SBB

Om du vill ha hjälp av oss och vår inredare Sanna Evers för att inreda hållbart och stilsäkert, hör av dig till marknad@myrorna.se.

– Genom att köpa dina möbler och din inredning second hand, kan vi tillsammans bromsa utsläppen och verka för en mer hållbar planet. Att handla hos oss är en insats för både miljön och människor som lever i utsatthet, då allt ekonomiskt överskott går till Frälsningsarméns sociala arbete. Välj alltid second hand i första hand, säger Åsa Blomberg, marknads- och kommunikationschef hos oss på Myrorna.

Följ @myrorna på Instagram för att se fler spännande samarbeten och en daglig dos inspiration. Vi ses!

Tagga @myrorna

Relaterat

Boka vår inredningstjänst!

Boka vår inredningstjänst!

Majoriteten av alla företag jobbar med hållbarhet men få inreder sina lokaler med second hand. Nu blir det lättare. Vi på Myrorna erbjuder…

Läs mer


Vi inredde en fyra för 20.000 kronor!

Vi inredde en fyra för 20.000 kronor!

Att inreda second hand är en god affär för både miljö och plånbok. Det är dessutom roligt och en möjlighet att sätta sin…

Läs mer