Lämna in.

Har du saker hemma som du inte längre använder? Lämna in kläder, möbler och prylar till Myrorna! Vi välkomnar i stort sett allt som är helt och rent i våra butiker, insamlingsboxar, på utvalda återvinningscentraler och hämtar även hemma hos dig. Vi kan även ta hand om dödsbon. Tack för att du lämnar in till oss!

Vi hämtar hos dig!

Du rensar, vi hämtar! Myrornabilen kan hämta saker hemma hos dig eller i din bostadsrättsförening. Tjänsten är kostnadsfri och kan bokas av både privatpersoner och företag.

Läs mer om Myrornabilen

Lämna in själv på över 450 platser

Visste du att du kan lämna in saker till Myrorna på över 450 platser i Sverige? Vi tar emot saker i alla våra butiker men också i insamlingsboxar och på utvalda återvinningsstationer och återvinningscentraler. Från Umeå i norr till Trelleborg i söder.

Hitta din närmsta inlämningsplats

Lämna in i en butik

Vi har butiker i både större och mindre städer runt om i landet. I alla butiker kan du lämna in prylar och plagg och i de större butikerna tar vi även emot möbler. Välkommen in!

Här finns Myrornas butiker

Vårt sortiment = det du lämnar in

Vill du skänka kläder, skor, väskor, leksaker, glas, porslin, elartiklar eller möbler? Vi tar emot allt som är helt och rent, som någon annan kan ha användning av.

Det här kan du lämna in

Vad vi tackar nej till

Tjock-tv, uppslagsverk, större mängder böcker, piano och bildäck är exempel på sådant vi inte kan sälja i butik och som kan vara bättre att ta med sig till exempelvis en kommunal återvinningsstation.

Det här tar vi inte emot

Har du frågor om inlämning?

Välkommen att kontakta vår Givarservice:
gsc@myrorna.se
08-56 31 69 50
Telefontid: Måndag–torsdag 8.00–16.00 och fredag 8.00–14.00