Myrorna öppnar ny konceptbutik i Örebro 25 januari

Kontorsinspiration

I anslutning till den vanliga butiken, med med egen ingång från Centralstationen, öppnar nu Myrorna en konceptbutik. Här hittar du det mesta från det ordinarie sortimentet, men lite mer utvalt!

Butiken invigs fredagen den 25 januari och har egen ingång och en kassa för kortbetalning, men sitter ihop med den ordinarie butiken, så man rör sig lätt mellan butikerna.

– Många vill gärna vara i en inspirerande miljö, medan andra mest vill ha ett stort utbud att välja ifrån. Genom att skapa en egen hörna för vintage och utvalt och personligt sortiment så gör vi second hand mer tillgängligt för fler, säger Mia Lännenmäki, butikschef för Myrorna i Örebro.

Kassa i konceptbutiken kan endast ta emot kortbetalning, men det går bra att betala även i övriga butikens kassa. Öppettider och adress hittar du här.

Jeans!

Relaterat

Ny butik i Olskroken i Göteborg!

Ny butik i Olskroken i Göteborg!

Nu öppnar vi äntligen en till butik i Göteborg! Vi har länge letat efter ett till läge i Göteborg och nu har vi…

Läs mer


Nu kan du handla second hand även i Täby – vi öppnar butik!

Nu kan du handla second hand även i Täby – vi öppnar butik!

Torsdagen den 21 september öppnas portarna till vår nya butik i Täby Centrum – centrumets enda second hand-butik. Nu kan äntligen Täbyborna att…

Läs mer


Välkommen till vår nya butik i Örebro!

Välkommen till vår nya butik i Örebro!

Den 27 oktober öppnade vår nya butik på Hagagatan 51. Den ersätter butiken på Fredsgatan. Kön ringlade sig lång och försäljningssiffrorna slog i…

Läs mer