Välkommen till vår nya butik i Örebro!

Den 27 oktober öppnade vår nya butik på Hagagatan 51. Den ersätter butiken på Fredsgatan. Kön ringlade sig lång och försäljningssiffrorna slog i höjden.

Vår nya butik, som ryms i Mios före detta lokaler i Västhaga, är lika rymlig som butiken på Fredsgatan och utbudet är lika stort. Under premiärdagen i onsdags fick de 100 första kunderna varsin goodie bag som innehöll en pocketbok, en pryl, ett modemagasin och en värdecheck hos oss på Myrorna.

– Här är lokalerna öppnare och fräschare. Vårt utbud är mer exponerat, vilket gör det lättare att hitta fynden, säger Josephine Lagerquist, butikschef i Örebro.

Klockan tio lossades rosetten på det röda bandet framför entrén och vår nya butik var officiellt öppnad. Kön ringlade sig lång, trots regnet, och vissa kunder hade väntat i över en timme för att få gå loss bland fynden.

Anledningen till flytten är att byggnaden på Fredsgatan ska rivas inför ett lägenhetsbygge. Citybutiken i Örebro är öppen som vanligt. Följ @myrornaorebro för att ha koll på allt spännande som händer i den nya butiken!

När du handlar dina second hand-favoriter hos oss går pengarna till att göra livet bättre för samhällets mest utsatta. Att shoppa hos oss på Myrorna är både roligt och medmänskligt.

Varmt välkommen till Hagagatan 51! Mer information om butiken hittar du här.

 

 

Tagga @myrorna

Relaterat

Månadens butik: Aha-upplevelser runt varje hörn på Ystadvägen

Månadens butik: Aha-upplevelser runt varje hörn på Ystadvägen

Varje månad uppmärksammar vi någon av våra butiker som bjuder på någonting extra. I november ligger fokus på Ystadvägen i Malmö. På Ystadvägen…

Läs mer


Dags att rensa hemma och lämna in till oss!

Dags att rensa hemma och lämna in till oss!

Handen på hjärtat, hur mycket av det du har där hemma eller på ditt lantställe använder du egentligen? Hela 72 % av befolkningen…

Läs mer


Kajsa Glanséns tips inför sommarens spelkvällar!

Kajsa Glanséns tips inför sommarens spelkvällar!

Kajsa Glansén är second hand-entusiasten och tv-producenten som driver instagramkontot @minafinafynd där hon delar sina fynd från loppis och auktion. ”Jag har gått på…

Läs mer