Välkommen till vår nya butik i Örebro!

Den 27 oktober öppnade vår nya butik på Hagagatan 51. Den ersätter butiken på Fredsgatan. Kön ringlade sig lång och försäljningssiffrorna slog i höjden.

Vår nya butik, som ryms i Mios före detta lokaler i Västhaga, är lika rymlig som butiken på Fredsgatan och utbudet är lika stort. Under premiärdagen i onsdags fick de 100 första kunderna varsin goodie bag som innehöll en pocketbok, en pryl, ett modemagasin och en värdecheck hos oss på Myrorna.

– Här är lokalerna öppnare och fräschare. Vårt utbud är mer exponerat, vilket gör det lättare att hitta fynden, säger Josephine Lagerquist, butikschef i Örebro.

Klockan tio lossades rosetten på det röda bandet framför entrén och vår nya butik var officiellt öppnad. Kön ringlade sig lång, trots regnet, och vissa kunder hade väntat i över en timme för att få gå loss bland fynden.

Anledningen till flytten är att byggnaden på Fredsgatan ska rivas inför ett lägenhetsbygge. Citybutiken i Örebro är öppen som vanligt. Följ @myrornaorebro för att ha koll på allt spännande som händer i den nya butiken!

När du handlar dina second hand-favoriter hos oss går pengarna till att göra livet bättre för samhällets mest utsatta. Att shoppa hos oss på Myrorna är både roligt och medmänskligt.

Varmt välkommen till Hagagatan 51! Mer information om butiken hittar du här.

 

 

Tagga @myrorna

Relaterat

Vi inredde en fyra för 20.000 kronor!

Vi inredde en fyra för 20.000 kronor!

Att inreda second hand är en god affär för både miljö och plånbok. Det är dessutom roligt och en möjlighet att sätta sin…

Läs mer


Handla höstjackan second hand – som Claudia Galli Concha!

Handla höstjackan second hand – som Claudia Galli Concha!

Claudia Galli Concha har i samarbete med oss valt ut 3 olika jackor från en av våra butiker och berättar hur du kan…

Läs mer


Nu har vi öppnat i Tornby, Linköping!

Nu har vi öppnat i Tornby, Linköping!

Äntligen har vi slagit upp portarna till vår andra Myrorna-butik i Linköping. På Bonnorpsgatan i Tornby har vi nu öppnat 1 000 kvadratmeter…

Läs mer