Nu kan du handla second hand även i Täby – vi öppnar butik!

Torsdagen den 21 september öppnas portarna till vår nya butik i Täby Centrum – centrumets enda second hand-butik. Nu kan äntligen Täbyborna att handla mer hållbart och inför öppningen har vi fyllt butiken med handplockade guldkorn.

– Trenden i samhället är att allt fler vill handla hållbart, och vi är övertygade om att det gäller även Täbyborna! Nu ska vi ge dem möjlighet att köpa kläder och prylar som inte är nyproducerade. Vi har länge drömt om att få etablera en butik här, och äntligen känns det som att vi har hittat rätt, säger Myrornas vd, Caroline Andermatt.

I vår nya butik i Täby kommer du att kunna handla från ett sortiment av bland annat kläder, prylar och böcker. För att fira att vi äntligen finns i Täby slår vi till med ett extra fint sortiment. Under premiärveckan fyller vi butiken med art deco, svensk tenn och natur – så långt lagret räcker!

I butiken tar vi väldigt gärna emot gåvor. Myrorna har tidigare inte bedrivit insamling i området och hoppas att möjligheten att skänka motiverar många Täbybor att rensa garderob och förråd.

Butiken öppnar kl 10.00 den 21 september och återfinns på Biblioteksgången utanför utgången mellan Åhléns och SATS. Som vanligt går allt överskott från försäljningen till Frälsningsarméns sociala verksamhet. Det kan till exempel vara behandlingshem för missbrukare, skyddade boenden för kvinnor utsatta för trafficking, sommarkollo för barn eller frukost, värme, dusch och rena kläder till en hemlös.

 

Relaterat

Välkommen till vår nya butik i Örebro!

Välkommen till vår nya butik i Örebro!

Den 27 oktober öppnade vår nya butik på Hagagatan 51. Den ersätter butiken på Fredsgatan. Kön ringlade sig lång och försäljningssiffrorna slog i…

Läs mer


Ny butik i Olskroken i Göteborg!

Ny butik i Olskroken i Göteborg!

Nu öppnar vi äntligen en till butik i Göteborg! Vi har länge letat efter ett till läge i Göteborg och nu har vi…

Läs mer


Myrorna öppnar ny konceptbutik i Örebro 25 januari

Myrorna öppnar ny konceptbutik i Örebro 25 januari

I anslutning till den vanliga butiken, med med egen ingång från Centralstationen, öppnar nu Myrorna en konceptbutik. Här hittar du det mesta från…

Läs mer