Hej Malmö! Nu nystartar vi Ystadvägen.

Lagom till att våren gör sitt ljusa intåg, slår vi upp portarna till en helt nyrenoverad butik. Den 24 mars klockan 10.00 är det nypremiär för vår maffiga butik på Ystadvägen 19, bara ett stenkast från Pildammsparken i Malmö. Det har verkligen hänt grejer i butiken, så gillar du att handla hållbart, tror vi att du kommer trivas i den nya miljön.

Kom och inspireras av härligt unika kläder, saker och möbler att förnya dig med second hand. Vill du dessutom passa på att lufta garderob och förråd hemma, får du gärna ta med prylar och plagg du inte längre använder och lämna in i vår nyöppnade butik. Vi välkomnar allt som är helt och rent, som någon annan kan ha glädje av.

Premiärrabatt och inspirerande instagramtävling

Under premiärhelgen den 24–25 mars firar vi med 10 % rabatt till de 100 första kunderna. Dessutom utlyser vi en Instagramtävling där den som shoppar något i butiken och lägger ut med #myrorna_ystadvagen är med och tävlar om presentkort hos Myrorna. Följ @myrorna_ystadvagen för mer info och inspiration från butiken.

Sprid gärna ordet och hoppas vi ses!

PS. Varje gång du handlar och lämnar in något hos oss på Myrorna är du med och hjälper en medmänniska. Hela vårt ekonomiska överskott går nämligen till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige