Titta på vårt stylistevent med Plaza Kvinna – inspiration för vårens hållbara looks!

Missade du vårt modesprakande live-event tillsammans med Plaza Kvinna? Ingen fara! Nu kan du titta på hela härligheten i efterhand och få massor av inspiration till en både trendig, personlig och inte minst hållbar garderob.

Plaza Kvinna är ett av Sverige största livsstilsmagasin med inriktning på tidlöst mode, trender, skönhet och inredning. Kvällen den 15:e februari gästade magasinets chefredaktör och välkända stylist Annika Norman vår profilbutik på Mäster Samuelsgatan i Stockholm för att botanisera vilt bland butikens sortiment och skapa utvalda looks för alla slags tillfällen.

Styling och re-styling live i butiken.

Tre modeller stylades live på plats med kläder och accessoarer som Annika Norman hittat i vår butik – allt för att inspirera till trendsäkra, hållbara och säsongsanpassade outfits som varken är krångliga eller dyra att få till.

Ta del av eventet i efterhand, direkt i din mobil!

Dyk in på vårt event i efterhand för inspirerande looks, stylingtips och diskussioner om cirkulär shopping i stort. Du hittar sändningen via den här länken.

PS. Missa inte heller det pinfärska numret av Plaza Kvinnas magasin med särskilt fokus på hållbart mode och flera uppslag second hand-inspiration från Myrornas ständigt förnyade sortiment.

Tagga @myrorna

Relaterat

Inred personligt och ombonat med Mosebacke!

Inred personligt och ombonat med Mosebacke!

”För att skapa ett personligt och ombonat hem behövs detaljer.” berättar Sebastian Bergström, känd som @mosebacke på Instagram. Hans hemtrevliga och härliga hem…

Läs mer


Sy en kuvertväska inspirerad av Monika Kichau!

Sy en kuvertväska inspirerad av Monika Kichau!

Upgrade, DIY, kreativt återbruk eller remake som det också heter handlar om att uppgradera plagg och förlänga livslängden på saker genom att ta…

Läs mer


Följ @myrorna på Instagram!

Följ @myrorna på Instagram!

Häng med oss in i vår värld på Instagram för din dagliga dos av inspiration, peppiga tips, roliga samarbeten och massor av annat…

Läs mer