Myrorna, Västerås

Välkommen till Myrorna i Västerås! Här kan du fynda kläder, inredning och möbler – second hand såklart.

Öppettider

  • Måndag: 10:00-18:00
  • Tisdag: 10:00-18:00
  • Onsdag: 10:00-18:00
  • Torsdag: 10:00-18:00
  • Fredag: 10:00-18:00
  • Lördag: 10:00-16:00
  • Söndag: 12:00-16:00

Särskilda öppettider

Alla helgons dag: 10:00-16:00
Julafton: Stängt
Juldagen: Stängt
Annandag jul: 12:00-16:00

Hitta hit

Inlämning

Här tar vi emot kläder, prylar, inredning och mindre möbler i helt och rent skick som vi kan sälja vidare i våra butiker.

Hela Myrornas ekonomiska överskott går till Frälsningsarméns sociala arbete för människor som lever i utsatthet i Sverige.


Myrorna Second Hand – Västerås.

Om du är på jakt efter riktigt bra second hand i Västerås har du hittat rätt! I vår butik på Stora gatan 48 hittar du både kläder, inredning och möbler. Vi uppdaterar dagligen vårt sortiment, så här finns alltid ett uppdaterat utbud av plagg och prylar att förälska sig i. I butiken kan du också lämna in sådant som du inte längre behöver. Vi ser till att det kommer till användning hos någon annan.

Din Second hand-butik i Västerås

För Västerås second hand-fans är vår butik ett givet inslag i shoppingrundan. Hos oss kan du sätta färg på garderoben och liva upp hemmet. Kanske har du precis påbörjat resan mot en mer klimatsmart vardag. I så fall hjälper vi dig gärna! Hos oss finns något för alla.

Vår butik ligger centralt på Stora Gatan i Västerås. Härifrån är det nära till allt och du tar dig enkelt hit till fots, med cykel eller kollektivt. I butiken hittar du bland annat skor, jeans, tröjor, jackor, klänningar, skjortor, t-shirts, tavlor, porslin och annan inredning. Varje dag tar vi emot massor av kläder och prylar som vi noggrant sorterar innan vi hänger ut dem, alltid uppdaterat efter säsong.

Vi på Myrorna har sysslat med second hand i över 125 år och idag är vi den största second hand-kedjan i Sverige. En sak har gått som en röd tråd genom allt vi gjort sedan starten; att bidra till ett mer medmänskligt samhälle. Hela Myrornas ekonomiska överskott går till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige. Varje dag hjälper de människor genom att erbjuda dem en väg tillbaka till arbete, ett mål mat och tak över huvudet eller en trygg plats fri från våld.

Lämna in det du inte längre använder till oss

All bra second hand börjar med att du och andra lämnar in sådant som inte längre nyttjas. Vi tar emot både kläder, inredning och mindre möbler i fint skick. När du lämnar in dina kläder och prylar till oss kan vi fortsätta jobba för ett mer medmänskligt samhälle. Tillsammans skapar vi en mer hållbar värld.

Välkommen in till oss i Västerås!