Myrorna, Västerås

I vår butik kan du hitta kläder, inredning och möbler. Välkommen!

@myrornavasteras

This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user myrornavasteras.

Öppettider

  • Måndag: 10:00-18:00
  • Tisdag: 10:00-18:00
  • Onsdag: 10:00-18:00
  • Torsdag: 10:00-18:00
  • Fredag: 10:00-18:00
  • Lördag: 11:00-16:00
  • Söndag: Stängt

Hitta hit

Inlämning

Här tar vi emot kläder, prylar, inredning och möbler som du inte längre använder och som vi kan sälja vidare i våra butiker.

Allt vårt överskott går till människor som lever i utsatthet.


Myrorna Second Hand – Västerås.

Om du är på jakt efter riktigt bra second hand i Västerås har du hittat rätt! I vår butik på Stora gatan 48 hittar du både kläder, inredning och möbler. Vi uppdaterar dagligen vårt sortiment, så här finns alltid ett uppdaterat utbud av plagg och prylar att förälska sig i. I butiken kan du också lämna in sådant som du inte längre behöver. Vi ser till att det kommer till användning hos någon annan.

Din Second hand-butik i Västerås.

För Västerås second hand-fans är vår butik ett givet inslag i shoppingrundan. Hos oss kan du sätta färg på garderoben och liva upp hemmet. Kanske har du precis påbörjat resan mot en mer klimatsmart vardag. I så fall hjälper vi dig gärna! Hos oss finns något för alla.

Vår butik ligger centralt på Stora Gatan i Västerås. Härifrån är det nära till allt och du tar dig enkelt hit till fots, med cykel eller kollektivt. I butiken hittar du bland annat skor, jeans, tröjor, jackor, klänningar, skjortor, t-shirts, tavlor, porslin och annan inredning. Varje dag tar vi emot massor av kläder och prylar som vi noggrant sorterar innan vi hänger ut dem, alltid uppdaterat efter säsong.

Vi på Myrorna har sysslat med second hand i över 125 år och idag är vi den största second hand-kedjan i Sverige. En sak har gått som en röd tråd genom allt vi gjort sedan starten; att bidra till ett mer medmänskligt samhälle. All vår vinst går till välgörenhet och insatser för samhällets utsatta. Varje dag hjälper vi människor genom att erbjuda dem en väg tillbaka till arbete, ett mål mat och tak över huvudet eller en trygg plats fri från våld.

Skänk det du inte behöver till oss.

All bra second hand börjar med att du och andra lämnar in sådant som inte längre används. Vi tar emot både kläder, inredning och möbler i fint skick. När du lämnar in dina kläder och prylar till oss kan vi fortsätta jobba för ett mer medmänskligt samhälle. Tillsammans skapar vi en mer hållbar värld.

Välkommen in till oss i Västerås!