Lägg bud på saker från Antikmässan!

Den 9–12 mars ställde vi ut på Antikmässan i Stockholm tillsammans med Tradera! I montern kunde retrohungriga besökare känna, klämma och även lägga bud på utvalda ting från vår webbshop, alla med utropspris 1 kr.

Missade du mässan? Ingen fara! Nu kan nämligen även du som inte fysiskt var där i helgen buda på det som frontades i montern. Du hittar alla auktioner här.

Auktionerna avslutas söndagen den 19 mars och du kan hämta dina varor i vår butik i Ropsten i Stockholm eller välja frakt till ombud med DB Schenker.I skrivande stund ligger servisen ”Koralli” i topp bland auktionerna – en väldigt populär serie från Arabia som Ulla Procopé formgav på 60-talet. Vi förstår varför. Den handmålade dekoren av blomblad och löv i sobra färger på stengods känns som en klassiker som passar in i nutida hem. Åtta koppar med tillhörande fat ingår. Klicka på denna länk eller bilden nedan för att komma till auktionen.Är du sugen på ännu fler koppar ur den här serien finns det ytterligare en auktion med nio koppar och åtta fat att buda på här.

Vår webbshop med cirka 1000 nya auktioner varje vecka hittar du här. Varmt välkommen även till våra butiker runt om i landet!

Hela vårt ekonomiska överskott går till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige. Tack för att du handlar hos oss!