Helena Lyth i ett juligt samarbete med Myrorna!

I ett juligt samarbete med Myrorna visar Helena Lyth hur du kan göra julen lite mer hållbar och vacker genom att handla second hand!

Med enkla medel och kreativt tänk kan du skapa personliga klappar eller dekorativa blickfång inför julen. Årets second hand-julklapp, tavlan, förvandlas till en tredimensionell värld med hjälp av en tavla från en av våra butiker, en ljusslinga, lite svart silkespapper och lim.

– Jag är så otroligt nöjd och glad i min fina tavla som nu inte bara ger skönhet på väggen i form av det vackra motivet utan även det söta lilla ljuset det sprider. Jag som alltid älskat dockskåp har fått mig en vuxen variant kan man väl säga, säger Helena.

Se hur Helena går tillväga i klippet på vår YouTube-kanal.Handla dina tavlor, julklappar och dekorationer i våra butiker eller i vår webbshop! Har du saker du tröttnat på är du varmt välkommen att lämna in dem i butik.

Följ @helenalyth.se på Instagram och kolla in hennes fina blogg. Glöm inte heller att följa vårt konto @myrorna på Instagram för en daglig boost av inspiration. Vi ses!

(Film: Jakob Johansson)