Svårt att välja? Ta 4 betala för 3!

Vill du komplettera Rörstrands Ostindia servis, hitta något blommigt porslin att bjuda in till sommarfest på eller har du kanske börjat vurma för det keramiska uttrycket från 70-talet? Gillar du höga glas med gulddetaljer eller låga glas i stilrena former? Oavsett så är det ju viktigt vad du dukar bordet med. Kanske avgörande.

Varför missa chansen att göra gästerna nästan yra av beundran när du presenterar din somriga, perfekt kombinerade dukning med udda tallrikar och porslin i samma färgskala. Eller den glömda servisen från 70-talet, kombinerat med bombastiska festglas och en linneduk i modern skrynklig version. Och sedan berätta att du lite lätt svängt ihop fynden second hand. Ja, du hör ju. Du kommer för alltid ses som bjudexperten i din bekantskapskrets. Ingen kommer minnas att auberginen var bränd, yoghurtsåsen för sur och saften för utspädd.

Just nu har vi erbjudandet ta 4 betala för 3 på alla tallrikar och glas!

På våra hyllor hittar du mängder av porslin. Allt från samlarobjekt till dussinvaror. Vintage och 2010-tal. Vi har så många blommiga koppar med fat att du kan bjuda en hel by av tanter och farbröder på kafferep. Men de fungerar också bra för att skapa den perfekta sommarkänslan på balkongen eller i sommarhuset.

Och glasen! Lång fot, kort fot, smalt eller fylligt. Rymligt eller bara vackert från 6 kr. Hos oss är valmöjligheterna alltid lite för många. Välkommen.