Köp våra hållbara presentkort för en godare jul!

Vill du hitta den perfekta julklappen? Du kan sluta leta. Med Myrornas klimatsmarta presentkort ger du bort en bättre värld.

Vad sägs om en kappa eller kostym i klassiskt snitt, en äkta möbel eller en unik tavla? Låt dina nära och kära själva få välja vad de vill ha i vårt breda utbud av kläder, möbler och prylar.– Ingen kan göra allt men alla kan göra något.

Genom att köpa ett presentkort hos oss på Myrorna sparar du på jordens resurser och bryr dig samtidigt om din medmänniska. Överskottet av försäljningen går till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige.

Planeten har inte råd med en ökad konsumtion av nyproduktion. Bara svenskarna måste minska sina koldioxidutsläpp från tio ton till under ett ton per person och år innan år 2050, om vi ska klara målen i Paris-avtalet.

– Gör nästa generation en tjänst och handla hållbart. Att shoppa second hand är roligt, klimatsmart och medmänskligt, säger Caisa Ingemarsdotter.

Våra presentkort kan du antingen köpa i vår webbshop eller i någon av våra butiker. Vill du köpa en större mängd presentkort, företagsjulklappar eller mot faktura, hör av dig till marknad@myrorna.se. Presentkorten kan nyttjas i alla våra butiker i Sverige under ett års tid.