Ett presentkort som bidrar till världens bästa jul. ❤️

Med Myrornas presentkort ger du inte bara mottagaren möjlighet att fynda härliga prylar och plagg – du bidrar faktiskt också till en bättre värld. För miljön och för människor som har det extra tufft just nu.

Med ett presentkort på Myrorna kan man handla unika kläder, prylar och möbler i våra butiker runt om i landet. Presentkorten kan laddas med valfritt belopp i butik och finns i valörerna 100, 300 och 500 kronor i vår webbshop. De kan sedan nyttjas i valfri Myrorna-butik (undantaget webbshoppen) under ett års tid.

En schysst julklapp

Genom att köpa ett presentkort hos oss sparar du på jordens resurser och bryr dig samtidigt om din medmänniska. Hela vårt ekonomiska överskott går till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige. Just nu satsar Frälsningsarmén extra på familjer som lever i utsatthet. Det kan till
exempel innebära en matkasse, en julklapp till ett barn eller ett julfirande i en trygg och varm gemenskap för våldsutsatta kvinnor och barn. Ett presentkort på Myrorna är en fin julklapp för många helt enkelt.

Vill du köpa en större mängd presentkort, ge bor det som företagspresenter och/eller mot faktura, hör av dig till marknad@myrorna.se.

Tagga @myrorna

Relaterat

Ge bort ett presentkort på Myrorna i julklapp

Ge bort ett presentkort på Myrorna i julklapp

Ibland är det svårt att veta vad som passar mottagaren. Kanske en vas, men stilen kanske inte passar och vill hen ha en…

Läs mer


Gör något fint till mamma på mors dag – Vi ger våra bästa tips på hållbara presenter.

Gör något fint till mamma på mors dag – Vi ger våra bästa tips på hållbara presenter.

På söndag firar vi mamma. Alla firar vi dagen på olika sätt, men inte behöver vi göra av med mängder av kronor eller…

Läs mer