För BRF.

Boka Myrornabilen till föreningens städdag!

Bostadsrättsföreningar kan kostnadsfritt boka Myrornabilen till exempelvis föreningens städdagar eller andra föreningsdagar. Här kan de som bor i föreningen passa på att lämna in sådant de inte längre använder. Vi tar emot kläder, prylar och möbler – allt som är helt och rent som vi sedan kan sälja vidare i våra butiker. Sakerna återanvänds, tillsammans bidrar vi till minskad klimatpåverkan och överskottet från vår verksamhet går till något gott för både människor och miljö.

Hur funkar det?

Du som företräder en bostadsrättsförening fyller i formuläret nedan med önskat datum. Du får sedan en bokningsbekräftelse och material som kan användas till skyltning i trappuppgången för att de som bor i föreningen ska få information i god tid om att Myrorna kommer finnas på plats ditt valda datum.

Myrornabilen parkerar på adressen du angivit mellan kl. 10–14 om inget annat önskemål finns. Chauffören finns till hands under hela tiden och kan svara på eventuella frågor som dyker upp.

Myrornabilen kan bokas flera gånger per år, till exempel vid städdagar eller andra föreningsdagar. Bokning sker minst 1 månad innan önskat datum. Just nu kan du endast boka tjänsten i Stockholm.

Bokningsförfrågan

Vill du att Myrorna ska komma till er bostadsrättsförening? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan!

Bostadsrättsförening(Obligatoriskt)
Kontaktperson, namn(Obligatoriskt)
E-post(Obligatoriskt)
Bokning sker minst 1 månad innan önskat datum. Myrorna-lastbilen parkerar på adressen du angivit mellan kl. 10–14 om inget annat önskemål finns.
Just nu kan du endast boka tjänsten i Stockholm.
Godkännande personuppgifter

Hit går Myrornas överskott

Myrorna ägs av Frälsningsarmén och hela vårt överskott går till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige. Frälsningsarmén bedriver en rad olika sociala verksamheter och projekt som gör stor nytta i samhället. Det kan till exempel handla om att stötta barnfamiljer som lider av ekonomiska svårigheter eller att dela ut matkassar och kläder till de människor som behöver tillfällig hjälp med sin ekonomi. Du kan läsa mer om vad Myrornas överskott går till här.