Myrornabilen.

Du rensar vi hämtar! Nu åker Myrornabilen till olika bostadsområden i Sverige och hämtar saker som inte längre används, men som kan glädja någon annan. Passa på att boka en hämtning hos dig när vi kommer till ditt område, helt gratis!

Läs mer och boka här

Vill du boka en separat hämtning?

Har du en större mängd saker, till exempel möbler, flera flyttkartonger med kläder och prylar eller ett helt dödsbo, kan du boka en separat hämtning hemma hos dig. Tjänsten är kostnadsfri och kan bokas i Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro, Norrköping och Linköping. Vi hämtar hos både privatpersoner och företag.

Läs mer och boka här

Boka Myrornabilen till din bostadsrättsförening

Bostadsrättsföreningar kan kostnadsfritt boka Myrornabilen till städdagar eller andra föreningsdagar. Vi parkerar på en adress under en viss tid så de som bor i föreningen kan passa på att lämna in sådant de inte längre använder.

Läs mer och boka här

Tack för att du lämnar till oss!

Sakerna du lämnar in till oss återanvänds vilket betyder att du bidrar till minskad klimatpåverkan. Dessutom går överskottet från vår verksamhet till Frälsningsarméns viktiga sociala arbete i Sverige. Frälsningsarmén bedriver en rad olika sociala verksamheter och projekt som gör stor nytta i samhället. Det kan till exempel handla om skyddat boende till våldsutsatta kvinnor, meningsfulla fritidsaktiviteter för unga, härbärgen för personer som lever i hemlöshet eller matkassar och kläder till barnfamiljer som behöver tillfällig ekonomisk hjälp.

Fler inlämningsplatser

Du är alltid välkommen att lämna in i våra butiker och på våra andra inlämningsplatser från Malmö i söder till Umeå i norr.