En klänning, fem stilar med Hållbara Sara!

”Det sitter i detaljerna” brukar man ju säga! Här bär modemästaren och inspiratören @hallbarasara samma klänning men med de olika detaljerna skapar fem helt olika stilar. Något som passar för varje tillfälle!

 

 

Romantisk:

”Fin som den är med ljusa accessoarer, redo för midsommar, bröllop eller kräftskivan. Gärna med ljusa läppar, lite mjuka lockar och ängsblommor i håret.”

Sportig:

”Det är i kontrasterna det händer! Med keps, midjeväska och ett par sneakers eller sandaler med grov sula händer det något intressant i kontrast mot den ljusa bomullsklänningen.”

Festival chic:

”En långklänning blir ju en kortare klänning med hjälp av ett skärp i midjan och även här blir det en trevlig krock tills grova kängor eller boots och en väska med svart bred axelrem.”

Casual:

”Vita sneakers och en jeansjacka bör finnas i varje människas garderob! Tillsammans med denim och sneakers får klänningen en vardaglig look. En sjal i håret livar upp.”

Franska rivieran:

”En glamourös look som får en att tänka på franska rivieran skapas bäst med en stooor solhatt, solbrillor och stora örhängen!”

Låt inte dina fina klänningar bara hänga i garderoben eller användas alldeles för sällan. Var kreativ, modemodig och använd dem vid alla tillfällen! Passa också på att tagga era bilder och stories med #myrornastil och @myrorna!

Läs mer om Hållbara Saras tolkningar av trender i vår tidigare artikel och se hennes andra stylingtips här!

 

#myrornastil

  Relaterat

  Utelivet är det nya innelivet!

  Utelivet är det nya innelivet!

  Second hand-proffset med ett Instagramkonto som inspirerar är Johanna Tjäder, kanske mest känd som @johantatantatant. I ett samarbete med oss har hon de…

  Läs mer


  Påskduka med Mosebacke!

  Påskduka med Mosebacke!

  Sebastian Bergström, mer känd som @mosebacke på Instagram, har i samarbete med oss tagit fram en inspirerande dukning till en påskfrukost som är…

  Läs mer


  Inred personligt och ombonat med Mosebacke!

  Inred personligt och ombonat med Mosebacke!

  ”För att skapa ett personligt och ombonat hem behövs detaljer.” berättar Sebastian Bergström, känd som @mosebacke på Instagram. Hans hemtrevliga och härliga hem…

  Läs mer