En klänning, fem stilar med Hållbara Sara!

”Det sitter i detaljerna” brukar man ju säga! Här bär modemästaren och inspiratören @hallbarasara samma klänning men med de olika detaljerna skapar fem helt olika stilar. Något som passar för varje tillfälle!

 

 

Romantisk:

”Fin som den är med ljusa accessoarer, redo för midsommar, bröllop eller kräftskivan. Gärna med ljusa läppar, lite mjuka lockar och ängsblommor i håret.”

Sportig:

”Det är i kontrasterna det händer! Med keps, midjeväska och ett par sneakers eller sandaler med grov sula händer det något intressant i kontrast mot den ljusa bomullsklänningen.”

Festival chic:

”En långklänning blir ju en kortare klänning med hjälp av ett skärp i midjan och även här blir det en trevlig krock tills grova kängor eller boots och en väska med svart bred axelrem.”

Casual:

”Vita sneakers och en jeansjacka bör finnas i varje människas garderob! Tillsammans med denim och sneakers får klänningen en vardaglig look. En sjal i håret livar upp.”

Franska rivieran:

”En glamourös look som får en att tänka på franska rivieran skapas bäst med en stooor solhatt, solbrillor och stora örhängen!”

Låt inte dina fina klänningar bara hänga i garderoben eller användas alldeles för sällan. Var kreativ, modemodig och använd dem vid alla tillfällen! Passa också på att tagga era bilder och stories med #myrornastil och @myrorna!

Läs mer om Hållbara Saras tolkningar av trender i vår tidigare artikel och se hennes andra stylingtips här!

Följ vårt konto @myrorna på Instagram för mer inspiration!

 

Tagga @myrorna

Relaterat

Sy en kaftanklänning med Rebecca Beige!

Sy en kaftanklänning med Rebecca Beige!

Rebecca Revelj är den 36-åriga ekonomiassistenten från Göteborg som just nu läser en kurs i cirkulär textil på Högskolan i Borås och som…

Läs mer


Sensommarstunder man minns – med Kajsa Glansén!

Sensommarstunder man minns – med Kajsa Glansén!

Second hand-profilen Kajsa Glansén, som driver det inspirerande instagramkontot @minafinafynd, delar med sig av sitt härligaste tips för att skapa magiska stunder man…

Läs mer


Claudia Galli Concha stylar hösten!

Claudia Galli Concha stylar hösten!

Claudia Galli Concha är producenten och skådespelaren som knappt behöver en introduktion. Hon slog igenom i den ikoniska tv-serien Skilda Världar i mitten…

Läs mer