#myrornastil presenterar: Natalie Eriksson

Natalie Eriksson är en av våra stamkunder som inspirerar många via sin Youtubekanal, sin blogg och Instagramkonto @natalie.chanise.eriksson! Vi bjöd in henne till en av våra butiker för att välja ut några outfits och passade på att lära känna henne lite bättre.

Vem är du?
– Jag är en tjej på 25 år som dör för rosa! Helst skulle jag ha allt rosa hemma, men det får jag inte riktigt för min fästman. Jag jobbar som influencer och på mina kanaler är mode ett väldigt centralt innehåll. Mode är min passion och genom att prata eller skriva om det vill jag bidra till en mer inkluderande modebransch för oss med fysiska funktionsvariantioner. Jag är en riktig karriärista och 90% av mitt liv går åt till jobb. Men när jag är ledig gillar jag att spela The Sims och gå på konserter. Jag ÄLSKAR musik, speciellt rock!

Hur skulle du beskriva din stil?
– Detta är lite roligt. Genom mitt liv har jag provat många olika stilar – classy, rockigt, street o.s.v. Nu har jag alla de stilarna! Ena dagen har jag skjortor, kostymbyxor och kappa och ser ut som en classy lady. Andra dagen har jag boyfriend-jeans och Buffaloskor. Jag älskar också läderbyxor, skinnjackor och bandtröjor. Så min stil kan beskrivas som kaos.

– För mig betyder mode så mycket mer än plagg man har på sig. Mode handlar inte om trender utan att ha de plaggen vi trivs i. Ibland kan det vara svårt för oss i rullstol att hitta kläder som sitter bra. Samtidigt har jag kollat på andra influencers och trott att jag måste se likadan ut. Det fanns en tid då jag försökte vara “trendig” och gick med plagg och smycken som inte var jag. När jag slutade med det och började köra min egna stil fick jag tillbaka min positiva aura.

– Mitt hjärta klappar för crop tops och matchande set. För mig, som sitter i rullstol, gillar jag att experimentera med mina former. Crop tops framhäver mina kurvor jättefint. Set är praktiskt om man har snoozat för länge och måste hitta en outfit fort, haha!
Hur är din relation till second hand?
– Mitt första second hand minne var hösten 2018, faktiskt på Myrorna. Jag gick in på Myrorna och hittade ett par boyfriend-jeans i min storlek för 40 kr. Än idag är de mitt favoritplagg. De är som gjorda för mig! Efter det har jag öppnat mina vyer för second hand. Jag vill inte ljuga och säga att jag handlar allt second hand, så perfekt är jag inte. Men det är absolut något jag vill bli ännu bättre på!

– Att handla second hand är bara bra. Det är miljövänligt, ekonomiskt och man kan hitta så mycket unikt. Dessutom vet jag att Myrorna är hejare på att skapa arbetstillfällen till oss som har svårare att komma in på arbetsmarknaden. Det vill man ju stötta!

Berätta om kläderna du valde ut!
– Den första är denna svart/lila tröjan. Den är sååå skön! Jag gillar att göra om kläder och denna ska jag klippa så att den blir croppad.– Det andra plagget jag köpte var denna rosa tröjan med puffärm. Jag älskar den! I vår kommer jag ha den instoppad i en kjol. Jag tänker också att den passar till ett par jeans och en jeansjacka.
– Denna rosa kappa hittade jag också. Perfekt till våren! Jag kommer att styla den med massor av klänningar, kjolar och skjortor.– Till sist, mitt favoritkap – dessa perfekta skor! Jag älskar vita skor i streetstil. I nyskick skulle de säkert kosta minst 500 kr. Dessa kostade bara 150 kr! En till sak jag älskar med second hand är att få skryta över alla billiga och perfekta kap jag hittat!Följ @natalie.chanise.eriksson på Instagram och tagga gärna dina egna stiltips och second hand-fynd med #myrornastil.

Glöm inte att också följa vårt konto @myrorna på Instagram. Vi ses!

Tagga @myrorna

Relaterat

#myrornastil presenterar: Klara Hedberg

#myrornastil presenterar: Klara Hedberg

Klara Hedberg är Instagramprofilen vars stil många inspireras av. Klara besökte en av Myrornas butiker, och plockade ihop en helt fantastisk outfit med volanger,…

Läs mer


#myrornastil presenterar: Lisa Caspani

#myrornastil presenterar: Lisa Caspani

Lisa Caspani är personen bakom det stilfulla och inspirerande Instagramkontot @lisacaspani.slowfashion. Lisa delar med sig av noggrant stylade second hand-outfits som gör oss…

Läs mer


#myrornastil presenterar: Hannah Persson

#myrornastil presenterar: Hannah Persson

”Vi måste tänka mer smart och hållbart när vi konsumerar – byt, hyr eller köp second hand istället för nytt. Smartare, snällare och…

Läs mer