En klänning, fem stilar med Hållbara Sara!

”Det sitter i detaljerna” brukar man ju säga! Här bär modemästaren och inspiratören @hallbarasara samma klänning men med de olika detaljerna skapar fem helt olika stilar. Något som passar för varje tillfälle!

 

 

Romantisk:

”Fin som den är med ljusa accessoarer, redo för midsommar, bröllop eller kräftskivan. Gärna med ljusa läppar, lite mjuka lockar och ängsblommor i håret.”

Sportig:

”Det är i kontrasterna det händer! Med keps, midjeväska och ett par sneakers eller sandaler med grov sula händer det något intressant i kontrast mot den ljusa bomullsklänningen.”

Festival chic:

”En långklänning blir ju en kortare klänning med hjälp av ett skärp i midjan och även här blir det en trevlig krock tills grova kängor eller boots och en väska med svart bred axelrem.”

Casual:

”Vita sneakers och en jeansjacka bör finnas i varje människas garderob! Tillsammans med denim och sneakers får klänningen en vardaglig look. En sjal i håret livar upp.”

Franska rivieran:

”En glamourös look som får en att tänka på franska rivieran skapas bäst med en stooor solhatt, solbrillor och stora örhängen!”

Låt inte dina fina klänningar bara hänga i garderoben eller användas alldeles för sällan. Var kreativ, modemodig och använd dem vid alla tillfällen! Passa också på att tagga era bilder och stories med #myrornastil och @myrorna!

Läs mer om Hållbara Saras tolkningar av trender i vår tidigare artikel och se hennes andra stylingtips här!

Följ vårt konto @myrorna på Instagram för mer inspiration!

 

#myrornastil

  Relaterat

  Underbara Claras second hand-tips i sommar!

  Underbara Claras second hand-tips i sommar!

  Clara Lidström är upphovskvinnan till en av Sveriges största bloggar ”Underbara Clara” som hon startade redan 2006. Hon skriver även böcker, driver en…

  Läs mer


  Påskduka med Mosebacke!

  Påskduka med Mosebacke!

  Sebastian Bergström, mer känd som @mosebacke på Instagram, har i samarbete med oss tagit fram en inspirerande dukning till en påskfrukost som är…

  Läs mer


  I samarbete med Tuvessonskan!

  I samarbete med Tuvessonskan!

  Den trefaldiga kokboksförfattaren och matkreatören Julia Tuvesson är matkreatören och kokboksförfattaren som skrivit böckerna ”Plåtmat”, ”Käka Grönt” och ”Brynt smör”. Hon bor i…

  Läs mer