Elsa Billgren i sommarens finaste festoutfits!

I samarbete med oss på Myrorna visar Elsa Billgren hur sommarens festmode kan se ut! Stylisten Malin Rudén har handplockat kläder från oss på Myrorna och skapat fyra olika looks för festliga tillfällen. Fotografen Mira Wickman har med sin kamera kapslat in den festpirriga känslan och tar med oss på en inspirerande tur in i en ljus och pepp värld fylld av stilsäkert och hållbart mode.

– Nu närmar sig sommarens fester och bröllop, äntligen får vi klä upp oss och fira allt det vackra och roliga i livet! Men vad ska man ha på sig på fest? Second hand är en underbar källa till kreativ modeinspiration, säger Elsa Billgren.

– I Myrornas butiker har jag hittat favoritplagg som följt med genom livets alla fester och nu har superstylisten Malin Rudén och världens bästa fotograf Mira Wickman hjälpt mig visa vilken modeskatt som gömmer sig i Myrornas butiker.

– Rutig sidenklänning med en oversized svart kavaj och pärlhårspännen.

– En antik sidenkjol stylas med en virkad väska och en klassisk beige bilrock.

– Vit, puffig klänning, beige kavaj, stora solglasögon och en leopardmönstrad scarf.

– Vit blus under beige tyllklänning och svart, lång kappa.

– Handla festkläderna på Myrorna och ha en ljuvlig sommar full av fir, hälsar Elsa!

Välkommen in i någon av våra butiker för att handla stilsäkert och hållbart mode! Hela vårt ekonomiska överskott går till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige. Tack för att du handlar hållbart och medmänskligt!

Se till att följa @elsabillgren, @stylistmalinruden och @mirawickman på Instagram. På vårt konto @myrorna får du en daglig dos inspiration och kan ta del av fler spännande samarbeten!

Relaterat

Underbara Claras second hand-tips i sommar!

Underbara Claras second hand-tips i sommar!

Clara Lidström är upphovskvinnan till en av Sveriges största bloggar ”Underbara Clara” som hon startade redan 2006. Hon skriver även böcker, driver en…

Läs mer


Kajsa Glanséns tips inför sommarens spelkvällar!

Kajsa Glanséns tips inför sommarens spelkvällar!

Kajsa Glansén är second hand-entusiasten och tv-producenten som driver instagramkontot @minafinafynd där hon delar sina fynd från loppis och auktion. ”Jag har gått på…

Läs mer


Påskduka med Mosebacke!

Påskduka med Mosebacke!

Sebastian Bergström, mer känd som @mosebacke på Instagram, har i samarbete med oss tagit fram en inspirerande dukning till en påskfrukost som är…

Läs mer