Myrorna, Helsingborg

Här kan du handla second hand och skänka kläder, glas, porslin och kuriosa samt små möbler.

@myrornahelsingborg

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.
Error: There is no connected account for the user myrornavasteras.

Öppettider

  • Måndag: 10:00-18:00
  • Tisdag: 10:00-18:00
  • Onsdag: 10:00-18:00
  • Torsdag: 10:00-18:00
  • Fredag: 10:00-18:00
  • Lördag: 11:00-16:00
  • Söndag: Stängt

Särskilda öppettider

Julafton: Stängt
Juldagen: Stängt
Annandag jul: Stängt
Nyårsafton: Stängt
Nyårsdagen: Stängt
Trettondagsafton: 10:00-18:00
Trettondagen: Stängt,

Hitta hit

Inlämning

Här tar vi emot kläder, inredning och mindre möbler som du inte längre använder och som vi kan sälja vidare i våra butiker.

Allt vårt överskott går till människor som lever i utsatthet.


Myrorna Second Hand – Helsingborg

Om du söker en riktigt bra second hand-butik i Helsingborg har du kommit rätt! På det trevliga gångstråket på Kullagatan i centrala Helsingborg ligger vår fina butik. Här hittar du både kläder, inredning och mindre möbler. Vi uppdaterar ständigt vårt utbud för att kunna erbjuda Helsingborgs bästa second hand. Välkommen in! 

Vintage-butik i Helsingborg.

Oavsett om du letar badkläder till sommarens dopp på Fria bad, koppar för att komplettera favoritservisen eller stolar till köket så är chansen stor att du hittar dina nya favoriter här. Vi har hållbar second hand för alla tillfällen. Kanske är du en inbiten vintage-shoppare, eller så vill du påbörja resan mot ett mer klimatsmart liv? Du är välkommen till oss, och har du frågor hjälper vi gärna till. 

Vi har sysslat med second hand i över 125 år. Och hela tiden har vi drivits av viljan att bidra till ett mer medmänskligt samhälle. All vår vinst går till välgörande ändamål och insatser för människor som lever i utsatthet. Så varje gång du handlar hos oss är du med och bidrar till det arbetet. Det kan handla om tak över huvudet och skydd från våld för den som behöver det, eller ett mål mat till någon som är hungrig. Med andra ord är ett besök hos oss verkligen en hållbar affär.  

Centralt beläget mellan havet och Slottshagen hittar du vår butik. Där har vi länge erbjudit Helsingborgsborna hållbar inredning och klimatsmart mode. Läget gör det enkelt att komma till oss var i Helsingborg du än bor. I butiken hittar du allt från jeans, skor, skjortor, tröjor, t-shirts, jackor och klänningar till inredning, böcker, porslin, keramik och tavlor. 

Skänk dina möbler och kläder i Helsingborg.

Hos oss kan du inte bara köpa hållbar second hand, du kan också lämna in sådant som du inte längre behöver i butiken. Vi tar emot kläder, inredning och mindre möbler som är i fint och säljbart skick. Tack vare att du lämnar in dina saker hos oss kan vi fortsätta att erbjuda Helsingborgs bästa second hand. Samtidigt är du med och bidrar till att skapa ett hållbart kretslopp och sparar på jordens resurser. Win win, välkommen in!