Inred med Johanna Tjäder!

Inspiratören Johanna Tjäder visar hur man kan inreda med second hand för att skapa ett personligt hem med dekorativa blickfång. Allt bestående av unika och udda saker du hittat second hand, prylar du sparat genom åren och sådant som du redan har hemma.

”Skapa stilleben genom att blanda olika texturer, metaller och höjder. Ställ något framför och något längre bak. Blanda gärna in en accentfärg och något levande som en blomma, växt eller tända ljus.” tipsar Johanna.

”Är det någon pryl som betyder mycket för dig men som är liten i storlek? Höj upp det genom att ställa det på en hög med böcker!”

”Annars tycker jag att det viktigaste är att du skapar din egna prägel på ditt stilleben. Är du spretig i din stil eller kanske gillar du konceptet ”more is more”? Visa det! Ta fram den fula fågeln i keramik som får dig på bra humör varje gång du ser den. Ställ farmors gamla kaffekopp i fönstret och plantera någonting i den.”

”Det behöver inte vara enhetligt. Eller är det kanske just det spretiga som gör att det blir enhetligt? Låt dig inte påverkas för mycket av andra utan gå efter vad som gör dig glad! Låt din inredning sakta växa fram med tiden.” säger Johanna.

Hos oss på Myrorna hittar du massor av fina detaljer till din inredning! Hitta din närmsta butik här eller ta en titt i vår välfyllda webbshop som fylls på varje vecka.

Läs mer om Johanna här, följ och inspireras av hennes Instagramkonto @johantatantatant och håll utkik de kommande veckorna för fler härliga inredningstips!

 

Tagga @myrorna

Relaterat

Johanna Tjäders favoriter i vår webbshop!

Johanna Tjäders favoriter i vår webbshop!

Johanna Tjäder, mer känd som inspiratören och second hand-fantasten @johantatantatant på Instagram, har valt ut sina personliga favoriter i vår webbshop! Allt finns…

Läs mer


Aktivera midsommarklänningen med Hållbara Sara!

Aktivera midsommarklänningen med Hållbara Sara!

Ni vet den där ljuvliga midsommarklänningen som bara hänger i garderoben i väntan på midsommar? Vet ni vad, vänta inte! Ta fram den,…

Läs mer


Elsa Billgrens second hand-klappar!

Elsa Billgrens second hand-klappar!

Förra veckan besökte Elsa Billgren en av våra butiker i Stockholm för att köpa julklappar till sina nära och kära. Den här veckan…

Läs mer