Claudia Galli Concha stylar hösten!

Claudia Galli Concha är producenten och skådespelaren som knappt behöver en introduktion. Hon slog igenom i den ikoniska tv-serien Skilda Världar i mitten av 90-talet och har nu senast tävlat i matlagningsprogrammet ”Sveriges Mästerkock VIP” och är högaktuell med den nysläppta filmen ”Suedi” som hon både producerat och skådespelar i.

Hon bor på Östermalm i Stockholm och har hus i Norrtälje med sin familj och inspirerar dagligen via sitt konto @claudiagconcha på Instagram. Hon är en sann glädjespridare och tycker om att mixa in second hand-plagg i sin stilsäkra garderob. Att hon är stammis hos oss på Myrorna är ju en extra trevlig bonus! ”Redan sedan jag var liten har jag älskat kläder som har en historia. Jag har alltid blivit inspirerad av att gå på loppisar och i second hand-affärer och hitta de där plaggen som gör min garderob unik. För det är precis det som händer när jag går i second hand-butiker – plötsligt hittar jag plagg som jag inte alls hade fastnat för annars. Det är som att jag tvingar mig själv att jobba med min fantasi, att utmana mig och det blir så bra! På det viset skapar jag min alldeles unika garderob.”

I ett samarbete med oss har Claudia stylat 3 olika outfits som passar både till jobb och fest, vardag och helg:

Svart topp & svarta byxor.

”Det här är en perfekt, basic outfit. Lika fin till ett par pumps som till ett par sneakers.”Beige jacka, leopardtopp & svarta byxor.

”Det här är en lite mer dressad outfit, men även den här passar ju när som helst på dygnet. Det är bara att byta skor för att klä ner eller klä upp den. Jag älskar att ha en kavaj eller jacka som jag även kan ha på mig inomhus, det ger mig möjlighet att variera en outfit under dagen.”Vintagetopp.

”Det här är det perfekta exemplet på ett sånt där originellt plagg som man kan hitta på Myrorna ibland. Den här toppen kommer att bli en riktig favorit just för att det är ett plagg jag kan känna mig unik i.”

”Jag blev otroligt smickrad när Myrorna kontaktade mig för det här samarbetet. Att få vara med och sprida glädjen kring att handla second hand är som en dröm för mig. Jag är på Myrorna minst ett par gånger i månaden. Dels lämnar jag in massor av saker där men sen fyndar jag ju såklart också. Jag har nog aldrig åkt tomhänt från Myrorna, haha!”

Välkommen in i våra butiker eller vår webbshop för att hitta dina höstoutfits, närmaste butik hittar du här.

Se de inspirerande filmklippen där Claudia visar och berättar mer om sina outfits på vårt Instagramkonto @myrorna och se till att följa oss. Där får ni ta del av spännande nyheter, inspirerande samarbeten och annat härligt – dagligen. Vi ses!

 

Tagga @myrorna

Relaterat

#myrornastil presenterar: Natalie Eriksson

#myrornastil presenterar: Natalie Eriksson

Natalie Eriksson är en av våra stamkunder som inspirerar många via sin Youtubekanal, sin blogg och Instagramkonto @natalie.chanise.eriksson! Vi bjöd in henne till…

Läs mer


Elsa Billgren bjuder in till sommarfest med second hand-dukning!

Elsa Billgren bjuder in till sommarfest med second hand-dukning!

I samarbete med oss på Myrorna har Elsa Billgren dukat upp till sommarfest i sin fina lada på Gotland! Här blev det grillade…

Läs mer


Handla höstjackan second hand – som Claudia Galli Concha!

Handla höstjackan second hand – som Claudia Galli Concha!

Claudia Galli Concha har i samarbete med oss valt ut 3 olika jackor från en av våra butiker och berättar hur du kan…

Läs mer