Pynta påskriset med Gustav Broström!

Under våren kommer Gustav Broström inspirera med enkla påskpyssel, tips och trix i samarbete med oss. Denna gång visar han hur du skapar vackert, handgjort pynt till påskriset på ett enkelt, billigt och hållbart sätt!

– Återbruk på högsta nivå! Att göra eget pynt till påskriset kan vara både enkelt och billigt. I Myrornas butiker kan man ofta hitta påsar med pärlor. Eller så köper man ett gäng halsband och ger dom ett nytt liv genom att göra hängen till påskriset.

– Ett annat tips är att leta efter berlockarmband, dessa funkar perfekt som pynt och kan lätt pimpas med pärlor.

– Påsken är en av mina favorithögtider och jag älskar att dekorera påskris. I samband med mitt samarbete med Myrorna har jag producerat massor av dekorationer och överväger att skaffa ett påskträd istället.

Hos oss på Myrorna hittar du allt du behöver för påskpysslet; påsar med pärlor, halsband, armband, ståltråd och såklart verktyg såsom tänger och saxar! Både i våra butiker och i vår webbshop.

Läs mer om Gustav i den tidigare artikeln där han trendspanar på broscher. Se även till att följa Gustav på hans inspirerande Instagramkonto Gustavsrum.

Myrornas sortiment är alltid 100 % hållbart, oavsett säsong. Hela vårt ekonomiska överskott går dessutom till Frälsningsarméns sociala arbete. Tack för att du handlar hållbart och medmänskligt!

Följ @myrorna på Instagram för daglig inspiration och fler spännande samarbeten!