Gustav Broström trendspanar på broscher!

I samarbete med oss kommer ni få följa Gustav Broström som under våren kommer att inspirera med enkla påskpyssel, tips och trix och hur du uppdaterar vårgarderoben på ett hållbart sätt.

För er som ännu inte känner till Gustav Broström är han Stockholmskillen bakom det ständigt inspirerande Instagramkontot Gustavsrum. Han har en bakgrund inom tidningsbranschen och har många år av uppdrag inom inredning och mode i ryggen. Hans kreativa och färgstarka kanal är fylld med både pyssel och enkla DIY-knep men också matnyttig information om formgivare och tillverkningstekniker bakom hans många second hand-fynd.

Gustav står bakom hashtaggen #loppisvardag som uppmanar till “loppis, var dag” och i det flödet kan du hitta människor som väljer second hand i första hand.

– Det har aldrig varit lättare att välja second hand i första hand. Oavsett om man är rutinerad eller precis börjat handla second hand så finns allt man behöver hos Myrorna. I vår letar jag efter saker till mitt kök, jag håller systematiskt på att byta ut alla föremål i plast mot metall och trä.

– Mitt bästa tips för att göra riktigt fina fynd second hand är att skriva ner vad man behöver till hemmet eller garderoben. Kanske är det en ny ugnsform, picknickkorg eller stövlar till barnen? Har du ett mål med din shoppingtur så blir det lättare!

Först ut i samarbetet med Gustav är hans trendspaning kring broscher där han slår ett slag för att smycka sin kavaj med en brosch eller annat smycke. I våra butiker och i vår webbshop hittar du många fina smycken och broscher att välja mellan.

– En trend jag iakttagit för våren 2022 är broschens återkomst! Hos Myrorna finns det massor av broscher i olika prisklasser och utföranden och det är ett lätt och snyggt sätt att piffa en outfit. Sätt den på kavajslaget, jackan eller varför inte som ett smycke på kragen?– Dessa broscher är en salig blandning av ärvt och fyndat second hand. Den stora skalbaggen fick jag i present och bambupinnen i målat glas känns väldigt Gucci och kommer definitivt sitta på min jacka i vår!

Myrornas sortiment är alltid 100 % hållbart, oavsett säsong. Hela vårt ekonomiska överskott går dessutom till Frälsningsarméns sociala arbete. Tack för att du handlar hållbart och medmänskligt!

Följ @myrorna på Instagram för daglig inspiration och fler spännande samarbeten!

Tagga @myrorna

Relaterat

Tuvessonskans midsommarmat på second hand-fat!

Tuvessonskans midsommarmat på second hand-fat!

Ett skepp kommer lastat från kokboksförfattaren Julia Tuvesson! Med vadå? Midsommarinspiration! Underbart god, färsk och somrig plockmat serverad på second hand-fat! ”I år…

Läs mer


Handla höstjackan second hand – som Claudia Galli Concha!

Handla höstjackan second hand – som Claudia Galli Concha!

Claudia Galli Concha har i samarbete med oss valt ut 3 olika jackor från en av våra butiker och berättar hur du kan…

Läs mer


Claudia Galli Concha stylar hösten!

Claudia Galli Concha stylar hösten!

Claudia Galli Concha är producenten och skådespelaren som knappt behöver en introduktion. Hon slog igenom i den ikoniska tv-serien Skilda Världar i mitten…

Läs mer