Duka upp till sommarfrukost med Elsa Billgren!

Elsa Billgren visar hur du dukar upp för en härlig sommarfrukost i samarbete med oss på Myrorna! Allt du kan tänkas behöva till din frukostdukning hittar du i våra butiker!

– Frukost! Mitt bästa mål på dagen tror jag, säger Elsa Billgren. Vi håller med! Häng med och inspireras till en hållbar dukning.

– Sommarfrukostar är kanske min favoritmåltid! Ute i trädgården eller inne i vårt mysiga kök i Gotlandshuset. Jag älskar att duka upp på det skavda gamla bordet.– Jag dukar gärna upp med gamla tallrikar och bestick. Osthyveln är också köpt second hand. Kika i bestickhyllan på Myrorna så hittar ni massa fint till frukostdukningen!– Engelskt porslin till exempel. Fyndläge!– Kockummuggar kan vara det godaste att dricka kaffe ur, kika efter det på Myrorna! Och hittar du något till sommarfrukostdukningen går allt överskott till Frälsningsarméns sociala arbete.

Välkommen in i någon av våra butiker för att handla unik och klimatsmart inredning! Hela vårt ekonomiska överskott går till

Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige. Tack för att du handlar hållbart och medmänskligt!

Se mer av Elsa Billgren på hennes Instagramkonto @elsabillgren. Gå in och följ även vårt konto @myrorna för en daglig dos inspiration och fler spännande samarbeten!