Ny butik i Sundsvall!

Nu har Inga Centres lanserat konceptet Circuit i Birsta City – en plats som samlar cirkulära produkter och tjänster. Vi på Myrorna hoppas att fler ska upptäcka hur roligt och smart det är att shoppa second hand.

Nu blir det lätt för Sundsvalls invånare att välja en cirkulär livsstil. I en lokal på 800 kvadratmeter samlar Circuit olika aktörer, aktiviteter och besökare kring cirkulära produkter och tjänster.

Myrorna har sedan tidigare en butik på Gesällvägen 4 i Sundsvall. Nu kommer ytterligare 185 kvadratmeter att fyllas på med hållbart mode.
– Genom att slå oss samman med aktörer som arbetar med cirkulär konsumtion kan vi inspirera fler till att ta klimatsmarta beslut i sin vardag. Hållbart mode är framtiden, säger Åsa Blomberg, marknads- och kommunikationschef på Myrorna.Mittpunkten i lokalen utgörs av ett café som omges av aktiviteter och butikskoncept inom second hand, reparationsservice, uthyrning av barnkläder och barnvagnar med mera.

Mer information om butikens öppettider och kontaktuppgifter hittar du här. Följ också butikens Instagramkonto @myrorna.birstacity för inspiration och en inblick i det aktuella sortimentet. Varmt välkommen!