Duka upp till sommarfrukost med Elsa Billgren!

Elsa Billgren visar hur du dukar upp för en härlig sommarfrukost i samarbete med oss på Myrorna! Allt du kan tänkas behöva till din frukostdukning hittar du i våra butiker!

– Frukost! Mitt bästa mål på dagen tror jag, säger Elsa Billgren. Vi håller med! Häng med och inspireras till en hållbar dukning.

– Sommarfrukostar är kanske min favoritmåltid! Ute i trädgården eller inne i vårt mysiga kök i Gotlandshuset. Jag älskar att duka upp på det skavda gamla bordet.– Jag dukar gärna upp med gamla tallrikar och bestick. Osthyveln är också köpt second hand. Kika i bestickhyllan på Myrorna så hittar ni massa fint till frukostdukningen!– Engelskt porslin till exempel. Fyndläge!– Kockummuggar kan vara det godaste att dricka kaffe ur, kika efter det på Myrorna! Och hittar du något till sommarfrukostdukningen går allt överskott till välgörenhet.

Välkommen in i någon av våra butiker för att handla unik och klimatsmart inredning! Hela vårt ekonomiska överskott går till välgörenhet. Tack för att du handlar hållbart och medmänskligt!

Se mer av Elsa Billgren på hennes Instagramkonto @elsabillgren. Gå in och följ även vårt konto @myrorna för en daglig dos inspiration och fler spännande samarbeten!

#myrornastil

  Relaterat

  Sy en kaftanklänning med Rebecca Beige!

  Sy en kaftanklänning med Rebecca Beige!

  Rebecca Revelj är den 36-åriga ekonomiassistenten från Göteborg som just nu läser en kurs i cirkulär textil på Högskolan i Borås och som…

  Läs mer


  Sy en kuvertväska inspirerad av Monika Kichau!

  Sy en kuvertväska inspirerad av Monika Kichau!

  Upgrade, DIY, kreativt återbruk eller remake som det också heter handlar om att uppgradera plagg och förlänga livslängden på saker genom att ta…

  Läs mer


  #myrornastil presenterar: Natali Fikas

  #myrornastil presenterar: Natali Fikas

  Pasteller, livspepp och glädje! I månadens #myrornastil träffar vi Natali Fikas som för fem år sedan fick beskedet att hon hade akut lymfatisk…

  Läs mer