Utelivet är det nya innelivet!

Second hand-proffset med ett Instagramkonto som inspirerar är Johanna Tjäder, kanske mest känd som @johantatantatant.

I ett samarbete med oss har hon de senaste veckorna delat med sig av användbara och handfasta tips på dukningar och hur du kan inreda ditt hem. Den här veckan visar hon hur du gör livet utomhus lite härligare med textilier, detaljer och inredning – allt second hand!

Johanna och hennes man kände att de ville göra det extra hemtrevligt på baksidan av sitt hus då de spenderar mycket tid hemma och utomhus.

”Till vår baksida ville jag skapa en bohemisk känsla där jag kombinerar grövre material, som terrakottakrukor och lergods, med torkade växter och storvuxna perenner.””Jag brukar visualisera hur jag vill att helheten av ett rum ska upplevas när jag handlar second hand. Det gör att jag letar efter specifika färger, träslag och material istället för att leta efter en specifik pryl.” ”Alla krukor, lyktor, lådor och brickor har köpts second hand och kuddarna till utemöblerna blandade jag i olika mönster men med samma bohemiska look.”Hos oss på Myrorna hittar du massor av fina attiraljer, detaljer, prylar och användbara ting till ditt uteliv! Hitta din närmsta butik här eller ta en titt i vår välfyllda webbshop som fylls på varje vecka.

Läs mer om Johanna i våra tidigare artiklar, följ och inspireras av Johanna på hennes Instagramkonto @johantatantatant.

 

Tagga @myrorna

Relaterat

DIY – Så uppgraderar du ett gammalt kakelbord från 70-talet till stilsäkert 2010-tal

DIY – Så uppgraderar du ett gammalt kakelbord från 70-talet till stilsäkert 2010-tal

DIY – Do It Yourself är ett sätt att få second hand att bli precis det man vill att det ska vara. Många…

Läs mer