Ny butik i Boländerna i Uppsala! Sommarfest, svenskt tenn och Emma Sundhs favoriter

Onsdag den 25 april öppnar vi äntligen våra nya lokaler på Bolandsgatan 15G. I den nya fina butiken kommer man kunna fynda handplockade second hand-kläder, prylar, leksaker och böcker. Till premiären satsar vi på sommarfärger och bjuder på allt från piedestaler i rotting och amplar till skira långklänningar och solglasögon med spegelglas. För dig som letar extra utvalt finns här också ett stort urval produkter från Svenskt tenn och vintageexperten Emma Sundhs utvalda butiksfavoriter.

Butiken bjuder på många hållbara val och som alltid kan våra givare skänka kläder, accessoarer, prylar och småmöbler till butiken. Med nysatsningen på Bolandsgatan 15G har vi en ljus och välanpassad lokal som vi hoppas ska dra många besökare.

Vi håller tummarna för många hållbara köpbeslut på onsdag. Välkommen!

Butiken på Bolandsgatan 15 G slår upp portarna den 25 april klockan 10.00. Under premiärveckan samarbetar Myrorna med vintageexperten och en av Sveriges mest välkända second hand-profiler, Emma Sundh, som står bakom bloggen emmasvintage.se. Emma Sundh har valt ut sina favoriter som kommer att finnas till försäljning under premiärdagen.

Butiken kommer ha öppet tisdag-fredag 10-18 och lördagar 11-16.