Månadens butik: Studenternas hemvist i Linköping!

Varje månad uppmärksammar vi en butik som har utmärkt sig lite extra. I augusti ligger fokus på Platensgatan 6 i Linköping.

I ett gytter av restauranger, caféer och butiker sträcker sig Myrorna-loggan meterlång längs en av husväggarna. Butiken lockar inte minst stadens tusentals studenter.

Linköping är känt för mycket. Förutom att ha uppfostrat ett framgångsrikt hockeylag och artisten Lars Winnerbäck, lockar staden årligen tusentals studenter.
– De är vår största kundgrupp och det märks i vad som säljs. Avdelningen ”Personligare” är det vi frontar med i förbutiken och den kategori kläder vi säljer mest av, säger Jouline Gransö, biträdande butikschef.Hur skulle du beskriva området?
– Vi ligger ju mitt i smeten. Det är bara två minuter till Stora torget där du hittar alla uteserveringar. Många kontor ligger också här runtomkring. Butiken är väldigt lättillgänglig och det är alltid liv här, oavsett tid. Människor passerar dygnet runt.Hur jobbar ni för att upprätthålla hög standard?
– Vi försöker dra folk till avdelningarna genom att plocka fram godbitarna. Alla i personalen får vara delaktiga. Det är viktigt att alla känner att de får bidra. Är personalen glad och nöjd sprider det god stämning i resten av butiken. Det märker våra kunder.Vad gör er butik unik?
– Vi ligger på ett väldigt bra läge i stan! Många andra butiker har flyttat ut till köpcentrum, säger Max Liimatainen Karlén.Mer information om butikens öppettider och kontaktuppgifter hittar du här. Följ också butikens Instagramkonto @myrornalinkoping för inspiration och en inblick i det aktuella sortimentet. Varmt välkommen!

Tagga @myrorna

Relaterat

Månadens butik: En värld av återbruk i Birsta City!

Månadens butik: En värld av återbruk i Birsta City!

Varje månad uppmärksammar vi någon av våra butiker som bjuder på någonting extra. I juli ligger fokus på butiken i Birsta, Sundsvall. Myrornas…

Läs mer


Månadens butik: Aha-upplevelser runt varje hörn på Ystadvägen

Månadens butik: Aha-upplevelser runt varje hörn på Ystadvägen

Varje månad uppmärksammar vi någon av våra butiker som bjuder på någonting extra. I november ligger fokus på Ystadvägen i Malmö. På Ystadvägen…

Läs mer


Månadens butik: Guldkorn för modeintresserade i Borås

Månadens butik: Guldkorn för modeintresserade i Borås

Varje månad uppmärksammar vi någon av våra butiker som bjuder på någonting extra. I januari ligger fokus på Borås. Butiken på Skaraborgsvägen ligger…

Läs mer