Myrorna, Linköping city

I Myrornas second hand-butik i Linköping city kan du köpa kläder, inredning och möbler. Välkommen!

Öppettider

  • Måndag: 10:00-18:00
  • Tisdag: 10:00-18:00
  • Onsdag: 10:00-18:00
  • Torsdag: 10:00-18:00
  • Fredag: 10:00-18:00
  • Lördag: 10:00-16:00
  • Söndag: 12:00-16:00

Särskilda öppettider

Alla helgons dag: 10:00-16:00
Julafton: Stängt
Juldagen: Stängt
Annandag jul: 12:00-16:00

Hitta hit

Inlämning

Tar emot möbler för inlämning

Här tar vi emot kläder, inredning och möbler som du inte längre använder och som vi kan sälja vidare i våra butiker.

Har du mycket saker som du vill lämna in till oss är du varmt välkommen att boka Myrornabilen för kostnadsfri hämtning fr.o.m. januari 2024. Maila bilder och kontaktinformation till linkoping.tornby@myrorna.se eller ring 073-594 53 03 (måndag–fredag 10.00-17.00).

Hela Myrornas ekonomiska överskott går till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige.


Myrorna Second Hand – Linköping.

Mitt i centrala Linköping ligger vår stora second hand-butik. Här erbjuder vi härligt mode och personlig second hand. Du hittar kläder, inredning och möbler från golv till tak. Alltså: om du är på jakt efter bra second hand i Linköping har du kommit rätt. Välkommen in till oss på Myrorna!

Kanske letar du kläder till sommarens aktiviteter. Eller så söker du det där perfekta soffbordet till vardagsrummet. Oavsett vem du är och oavsett vad du söker har vi något för alla smaker och säsonger. Second hand-sugna Linköpingsbor har i många år besökt vår butik för att hitta nya favoriter. Kanske är du ny på det här med second hand och vill skapa en mer klimatsmart vardag? Kom in till oss så hjälper vår kunniga personal dig att hitta rätt.

Second hand-butik

I över 125 år har vi på Myrorna sysslat med second hand och verkat för en mer hållbar värld. Hela Myrornas ekonomiska överskott går till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige. Tack vare att du väljer att köpa din t-shirt eller kaffekopp hos oss kan vi i förlängningen erbjuda någon ett mål mat, en säng att sova i eller en trygg plats fri från våld. Du är samtidigt med och bidrar till ett mer hållbart Linköping och en bättre värld. Kan det bli bättre?

Du hittar oss och vår second hand-butik ett stenkast från Domkyrkan. Det betyder att inspirerande och hållbar shopping aldrig är långt bort, var i Linköping du än befinner dig. Hos oss hittar du snygga t-shirts, varma jackor, luftiga skjortor, tjusiga klänningar, jeans, skor, tröjor, inredning, böcker, porslin, tavlor … Ja, oavsett om du är på jakt efter en hel denim-outfit, den där perfekta figurinen eller skulpturen till bokhyllan så är chansen stor att det du söker finns hos oss.

Skänk kläder, inredning och möbler i Linköping

Hela vår verksamhet börjar med de kläder och prylar som folk lämnar in till oss. I butiken kan du lämna in både kläder, inredning och möbler i fint och säljbart skick. Så om du har saker hemma som du inte längre behöver är du varmt välkommen med dem till oss. Tillsammans bidrar vi till ett mer hållbart Linköping, samtidigt som vi kan fortsätta att erbjuda stans bästa second hand.

Välkommen in!