En klänning, fem stilar med Hållbara Sara!

”Det sitter i detaljerna” brukar man ju säga! Här bär modemästaren och inspiratören @hallbarasara samma klänning men med de olika detaljerna skapar fem helt olika stilar. Något som passar för varje tillfälle!

 

 

Romantisk:

”Fin som den är med ljusa accessoarer, redo för midsommar, bröllop eller kräftskivan. Gärna med ljusa läppar, lite mjuka lockar och ängsblommor i håret.”

Sportig:

”Det är i kontrasterna det händer! Med keps, midjeväska och ett par sneakers eller sandaler med grov sula händer det något intressant i kontrast mot den ljusa bomullsklänningen.”

Festival chic:

”En långklänning blir ju en kortare klänning med hjälp av ett skärp i midjan och även här blir det en trevlig krock tills grova kängor eller boots och en väska med svart bred axelrem.”

Casual:

”Vita sneakers och en jeansjacka bör finnas i varje människas garderob! Tillsammans med denim och sneakers får klänningen en vardaglig look. En sjal i håret livar upp.”

Franska rivieran:

”En glamourös look som får en att tänka på franska rivieran skapas bäst med en stooor solhatt, solbrillor och stora örhängen!”

Låt inte dina fina klänningar bara hänga i garderoben eller användas alldeles för sällan. Var kreativ, modemodig och använd dem vid alla tillfällen! Passa också på att tagga era bilder och stories med #myrornastil och @myrorna!

Läs mer om Hållbara Saras tolkningar av trender i vår tidigare artikel och se hennes andra stylingtips här!

Följ vårt konto @myrorna på Instagram för mer inspiration!