Helena Lyth i ett juligt samarbete med Myrorna!

I ett juligt samarbete med Myrorna visar Helena Lyth hur du kan göra julen lite mer hållbar och vacker genom att återanvända och handla second hand!

Med enkla medel och kreativt tänk kan du skapa dekorativa blickfång inför julen. Den här veckan visar Helena hur du går tillväga för att skapa en fin och julig girlang att pryda en dörrpost, fönsterbräda, en spiselkrans eller ett bord med.Här använde hon grenar av olika gröna barrträd, grön bindtråd och dekorationer både från det egna skafferiet och våra butiker. Pepparkaksformarna och gardintyget fick helt nya användningsområden och kanelstängerna och de torkade apelsinskivorna adderar både doft och extra julfeeling.Se även när Helena Lyth förvandlar årets second hand-julklapp, tavlan, till en tredimensionell värld! Allt du behöver är en tavla med ett motiv du gillar, en ljusslinga, lite svart silkespapper och lim.

– Jag är så otroligt nöjd och glad i min fina tavla som nu inte bara ger skönhet på väggen i form av det vackra motivet utan även det söta lilla ljuset det sprider. Jag som alltid älskat dockskåp har fått mig en vuxen variant kan man väl säga, säger Helena.Spana in och följ vår YouTube-kanal för mer inspiration och fler filmer med Helena Lyth i samarbete med oss!Handla dina tavlor, julklappar och dekorationer i våra butiker eller i vår webbshop! Har du saker du tröttnat på är du varmt välkommen att lämna in dem i butik.

Följ @helenalyth.se på Instagram och kolla in hennes fina blogg. Glöm inte heller att följa vårt konto @myrorna på Instagram för en daglig boost av inspiration. Vi ses!

(Film/foto: Jakob Johansson)