Myrorna Upgrade by Sanna – Täby centrum 15 december

upgrade täby

Tillsammans med kreatören Sanna Evers vill vi inspirera dig och fler att använda mer, lite längre – så nu presenterar vi Myrorna Upgrade. Sanna har bland vårt basutbud valt några möbler och andra ting som med lite lätt uppfräschning mer kommer till sin rätt. Den 15 december är du välkommen att få inredningstips från Sanna Evers och köpa möblerna i butiken i Täby!

Det mesta vi säljer kan användas som det är. De möbler vi väljer att sälja i våra butiker är ofta av riktigt trä, gjorda med hantverksskicklighet och av bra kvalitet, men en del har fått en törn på sin långa livsresa. Stolar, byråer och bord med några år på nacken kan trots enstaka repor ändå vara vackra. Det handlar inte om några dyrbara antikviteter men möbler av god hantverksmässig kvalitet. Träslaget är bara en aning out of fashion och ytan har fått ett lite störande slitage.

Myrorna Upgrade i färgsprakande version

Genom Myrorna Upgrade vill kreatören och stylisten Sanna Evers förvandla dessa möbler till något nytt och uppdaterat. Färgkartans mångfald har varit en inspirationskälla till denna utställning som visar allt från sinnligt och svalt till sobert och dramatiskt. Allt målat och sammansatt av Sanna.

Personliga tips från Sanna och inspiration den 15 december

Den 15 december visas och säljs kollektionen Myrorna Upgrade by Sanna på Myrorna i Täby centrum. Möblerna släpps för försäljning kl 14.

Under hela lördagen kan du träffa Sanna Evers i butiken. Ta med en bild på ett rum eller en möbel om du vill ha stil- och inredningstips av Sanna!

 

Upgrade täby

Upgrade stolar

 

Om Sanna Evers

Namn: Sanna Evers

Ålder: 52 år

Bakgrund: PR-konsult, designer av det egna varumärket EverSilver, stylist och kreatör.

Bor:  Villa Akleja i Vaxholm tillsammans med Antikrundans konstexpert Claes Moser. Ett sekelskifteshem skapad av konstnären J.A.G Acke och hans hustru Eja Topelius.

Aktuell med: Myrorna Upgrade by Sanna.

 

sanna upgrade

Om Möblerna

Myrorna Upgrade by Sanna görs i samarbete med Caparol. Samtliga kulörer, färger och grundfärger kommer från dem. Vid möblernas utställning kommer du hitta information om vilka kulörer som använts och vilken typ av färg. Beskrivning och steg för steg med tips från Caparols experter kommer finnas här efter den 20 oktober.

Möblerna har plockats direkt ur sortimentet och uppgraderats av Sanna i hennes ateljé i butiken.

Myrornas idé är att sprida ett ”DIY-koncept” för att inspirera svenskarna att använda mer. Sanna vill även passa på att få in mer färg i svenskarnas hem och bjuder på färgsprakande och upplyftande miljöer som visar hur bra färg gör sig i olika sammanhang.

Relaterat

Hem & Prylar

DIY: fem finurliga tips på personliga julklappar

Visst är det så att personliga julklappar är allra roligast att både ge och få! Att välja ut en present second hand visar…

Läs mer


Hem & Prylar DIY designmöbler av second hand

Buda på designmöblerna som skapades av influencers under en dag!

Vi bjöd till Gör-det-själv fest i hållbarhetens tecken! Under några timmar fick tolv influencers gå loss på tio IKEA-möbler från Myrorna som var i…

Läs mer


Kläder

Börja brodera! Inspireras av experten som hittar materialet second hand

Hösten är snart här och det är dags för nya tag och nya projekt. Varför inte testa att börja brodera? En gammal handarbetesteknik…

Läs mer