Myrorna Upgrade by Sanna

upgrade täby

Tillsammans med kreatören Sanna Evers vill vi inspirera dig och fler att använda mer, lite längre – så nu presenterar vi Myrorna Upgrade. Sanna har bland vårt basutbud valt några möbler och andra ting som med lite lätt uppfräschning mer kommer till sin rätt. Under tre events under hösten och vintern 2018 har vi visat upp tre kollektioner som inspirerat till att ta hand mer om våra möbler!

Det mesta vi säljer kan användas som det är. De möbler vi väljer att sälja i våra butiker är ofta av riktigt trä, gjorda med hantverksskicklighet och av bra kvalitet, men en del har fått en törn på sin långa livsresa. Stolar, byråer och bord med några år på nacken kan trots enstaka repor ändå vara vackra. Det handlar inte om några dyrbara antikviteter men möbler av god hantverksmässig kvalitet. Träslaget är bara en aning out of fashion och ytan har fått ett lite störande slitage.

Myrorna Upgrade i färgsprakande version

Genom Myrorna Upgrade vill kreatören och stylisten Sanna Evers förvandla dessa möbler till något nytt och uppdaterat. Färgkartans mångfald har varit en inspirationskälla till denna utställning som visar allt från sinnligt och svalt till sobert och dramatiskt. Allt målat och sammansatt av Sanna.

Så gör du – guide på alla möbler Sanna gjort

Alla möblerna har målats i samarbete med Caparol och i våra Så gör du-artiklar hittar du färgkoder som använts.

 

Blå skåp

Matgrupp grön och orangestol

Grönt skrivbordMyrorna upgrade skrivbord

Matsalsgruppen i Trendfärgerna 2019 från Sköna hem

Nude i olika toner

Svart & vitt

En blyg viol till hallen.

Från dussin till gustavianskt

Varmt grönt och ny sadelgjord

Falurött som det ska vara 2019

Skrivbord för ett lejon

Mattsvart chippendale och stuvbitar

Älskade sekretär

Förvandlingen från 70-talsfuru till djurgårdsgrönt

Nordisk Flora

upgrade täby

Sköna hems trendfärg 2019 – nude

Sobert i samma färg som väggen

 Grått den bästa basen

Upgrade täby

 

 

Om Sanna Evers

Namn: Sanna Evers

Ålder: 52 år

Bakgrund: PR-konsult, designer av det egna varumärket EverSilver, stylist och kreatör.

Bor:  Villa Akleja i Vaxholm tillsammans med Antikrundans konstexpert Claes Moser. Ett sekelskifteshem skapad av konstnären J.A.G Acke och hans hustru Eja Topelius.

Aktuell med: Myrorna Upgrade by Sanna.

 

sanna upgrade

Om Möblerna

Myrorna Upgrade by Sanna görs i samarbete med Caparol. Samtliga kulörer, färger och grundfärger kommer från dem. Vid möblernas utställning kommer du hitta information om vilka kulörer som använts och vilken typ av färg. Beskrivning och steg för steg med tips från Caparols experter kommer finnas här efter den 20 oktober.

Möblerna har plockats direkt ur sortimentet och uppgraderats av Sanna i hennes ateljé i butiken.

Myrornas idé är att sprida ett ”DIY-koncept” för att inspirera svenskarna att använda mer. Sanna vill även passa på att få in mer färg i svenskarnas hem och bjuder på färgsprakande och upplyftande miljöer som visar hur bra färg gör sig i olika sammanhang.

Relaterat

Så gör du: Ett skrivbord för ett lejon

Så gör du: Ett skrivbord för ett lejon

Skrivbordet – hemmets nya centrala punkt! välgjorda möbler med vackra detaljer förtjänar en färg med lite pondus i . Det visar det vackra…

Läs mer


DIY – Från väggskåp till skön pall med förvaring

DIY – Från väggskåp till skön pall med förvaring

Nu ger vi dig den enkla DIY-guiden för hur man gör Mimmi Staafs snygga förvaringspall. Med små medel och en gnutta kreativitet kan…

Läs mer


DIY – Drömmigt dockhus till perfekta barnrummet

DIY – Drömmigt dockhus till perfekta barnrummet

Nu ger vi dig den enkla DIY-guiden för hur man gör Elin Anderssons pastelliga dockhus för fin hylla i barnrummet. Med små medel…

Läs mer