Helena Lyth i ett juligt samarbete med Myrorna!

I ett juligt samarbete med Myrorna visar Helena Lyth hur du kan göra julen lite mer hållbar och vacker genom att handla second hand!

Med enkla medel och kreativt tänk kan du skapa personliga klappar eller dekorativa blickfång inför julen. Årets second hand-julklapp, tavlan, förvandlas till en tredimensionell värld med hjälp av en tavla från en av våra butiker, en ljusslinga, lite svart silkespapper och lim.

– Jag är så otroligt nöjd och glad i min fina tavla som nu inte bara ger skönhet på väggen i form av det vackra motivet utan även det söta lilla ljuset det sprider. Jag som alltid älskat dockskåp har fått mig en vuxen variant kan man väl säga, säger Helena.

Se hur Helena går tillväga i klippet på vår YouTube-kanal.Handla dina tavlor, julklappar och dekorationer i våra butiker eller i vår webbshop! Har du saker du tröttnat på är du varmt välkommen att lämna in dem i butik.

Följ @helenalyth.se på Instagram och kolla in hennes fina blogg. Glöm inte heller att följa vårt konto @myrorna på Instagram för en daglig boost av inspiration. Vi ses!

(Film: Jakob Johansson)

#myrornastil

  Relaterat

  Årets second hand-julklapp 2022 är: Tavlan!

  Årets second hand-julklapp 2022 är: Tavlan!

  Myrorna kan stolt presentera årets second hand-julklapp som är tavlan! Se när Myrornas marknads- och kommunikationschef Åsa Blomberg presenterade årets second hand-julklapp i…

  Läs mer


  Myrornas kunder gav mer än någonsin under december!

  Myrornas kunder gav mer än någonsin under december!

  Under Myrornas julkampanj kunde alla som handlar på Myrorna även välja att lägga till 2 kronor som skulle bli ett extra bidrag till…

  Läs mer


  Gör dina egna ljus av ljusstumpar!

  Gör dina egna ljus av ljusstumpar!

  I mörkare tider är det härligt att ljusa upp tillvaron med tända ljus, men vad gör man med alla ljusstumpar som blir över?…

  Läs mer