Helena Lyth i ett juligt samarbete med Myrorna!

I ett juligt samarbete med Myrorna visar Helena Lyth hur du kan göra julen lite mer hållbar och vacker genom att återanvända och handla second hand!

Julen står för dörren och vad passar då bättre än inspiration inför juldukningen, minijulafton eller mellandagarna? Helena Lyth visar och berättar hur du kan duka och vad du kan leta efter när du besöker våra butiker.Tillexempel kan du utgå från ett par-tre färger och leta efter udda saker som passar ihop tillsammans. Det kan vara glas i samma färg men i olika modeller eller vita tallrikar med olika, röda mönster.Fina, gamla kökshanddukar av linne är perfekta som servetter och ta även en extra titt bland silverbesticken.Se filmen här på vår YouTubekanal.Se även vårt förra avsitt där Helena visar hur du gör för att slå in dina julklappar på ett riktigt fiffigt sätt. Där själva inslagningen i sig är en present den med! Se hela steg-för-steg-filmen här.Kanske har du alltid undrat hur man egentligen slår in riktigt otympliga presenter, som t.ex. ett par roller blades? Se även hur du slår in årets julklapp, tavlan, på ett smart och riktigt snyggt sätt med ett innovativt presentband. Se även hur du gör för att skapa en fin och julig girlang av olika gröna barrträd, grön bindtråd och dekorationer både från det egna skafferiet och våra butiker. Klicka här för att se filmen.

Pepparkaksformarna och gardintyget fick helt nya användningsområden och kanelstängerna och de torkade apelsinskivorna adderar både doft och extra julfeeling.Tipsen tar inte slut här! Spana även in när Helena Lyth förvandlar årets second hand-julklapp, tavlan, till en magiskt fin, tredimensionell värld. Klicka här för att komma till filmen. Allt du behöver är en tavla med ett motiv du gillar, en ljusslinga, lite svart silkespapper och lim.

– Jag är så otroligt nöjd och glad i min fina tavla som nu inte bara ger skönhet på väggen i form av det vackra motivet utan även det söta lilla ljuset det sprider. Jag som alltid älskat dockskåp har fått mig en vuxen variant kan man väl säga, säger Helena.Spana in och följ vår YouTube-kanal för mer inspiration och fler filmer med Helena Lyth i samarbete med oss!

Handla dina tavlor, julklappar och dekorationer i våra butiker eller i vår webbshop! Har du saker du tröttnat på är du varmt välkommen att lämna in dem i butik.

Följ @helenalyth.se på Instagram och kolla in hennes fina blogg. Glöm inte heller att följa vårt konto @myrorna på Instagram för en daglig boost av inspiration. Vi ses!

(Film/foto: Jakob Johansson)

 

Relaterat

#myrornastil presenterar: @julballen

#myrornastil presenterar: @julballen

Den som varit vid Fridhemsplan i Stockholm kring jul känner säkert till den blinkande, färgglada och maxade balkongen på Sankt Eriksgatan som verkligen…

Läs mer


Gör dina egna ljus av ljusstumpar!

Gör dina egna ljus av ljusstumpar!

I mörkare tider är det härligt att ljusa upp tillvaron med tända ljus, men vad gör man med alla ljusstumpar som blir över?…

Läs mer


Myrornas kunder gav mer än någonsin under december!

Myrornas kunder gav mer än någonsin under december!

Under Myrornas julkampanj kunde alla som handlar på Myrorna även välja att lägga till 2 kronor som skulle bli ett extra bidrag till…

Läs mer