Välkommen till vår nya butik i Örebro!

Den 27 oktober öppnade vår nya butik på Hagagatan 51. Den ersätter butiken på Fredsgatan. Kön ringlade sig lång och försäljningssiffrorna slog i höjden.

Vår nya butik, som ryms i Mios före detta lokaler i Västhaga, är lika rymlig som butiken på Fredsgatan och utbudet är lika stort. Under premiärdagen i onsdags fick de 100 första kunderna varsin goodie bag som innehöll en pocketbok, en pryl, ett modemagasin och en värdecheck hos oss på Myrorna.

– Här är lokalerna öppnare och fräschare. Vårt utbud är mer exponerat, vilket gör det lättare att hitta fynden, säger Josephine Lagerquist, butikschef i Örebro.

Klockan tio lossades rosetten på det röda bandet framför entrén och vår nya butik var officiellt öppnad. Kön ringlade sig lång, trots regnet, och vissa kunder hade väntat i över en timme för att få gå loss bland fynden.

Anledningen till flytten är att byggnaden på Fredsgatan ska rivas inför ett lägenhetsbygge. Citybutiken i Örebro är öppen som vanligt. Följ @myrornaorebro för att ha koll på allt spännande som händer i den nya butiken!

När du handlar dina second hand-favoriter hos oss går pengarna till att göra livet bättre för samhällets mest utsatta. Att shoppa hos oss på Myrorna är både roligt och medmänskligt.

Varmt välkommen till Hagagatan 51! Mer information om butiken hittar du här.

 

 

#myrornastil

  Relaterat

  10 ton kläder dagligen – så fungerar sorteringen.

  10 ton kläder dagligen – så fungerar sorteringen.

  Det sägs att vi är på väg mot en återbruksrevolution. Begagnathandeln ökar – något som märks hos oss. Varje dag landar 10 ton…

  Läs mer


  Vi utökar med en ny butik den 24 oktober!

  Vi utökar med en ny butik den 24 oktober!

  Den 24 oktober kl 10 slår vi upp dörrarna för ännu en ny butik! Den här gången är det Örebro som får sin…

  Läs mer


  Elsa Billgrens second hand-klappar!

  Elsa Billgrens second hand-klappar!

  Förra veckan besökte Elsa Billgren en av våra butiker i Stockholm för att köpa julklappar till sina nära och kära. Den här veckan…

  Läs mer