Myrorna, Örebro, Drottninggatan

Välkommen in till vår lilla men mycket välsorterade second hand-butik! Butiken är kontantfri.

Öppettider

  • Måndag: 10:00-18:00
  • Tisdag: 10:00-18:00
  • Onsdag: 10:00-18:00
  • Torsdag: 10:00-18:00
  • Fredag: 10:00-18:00
  • Lördag: 10:00-16:00
  • Söndag: 12:00-16:00

Särskilda öppettider

Midsommardagen: Stängt
Alla helgons dag: 10:00-16:00
Julafton: Stängt
Juldagen: Stängt
Annandag jul: 12:00-16:00

Hitta hit

Inlämning

Här tar vi emot kläder, prylar, och inredning som du inte längre använder och som vi kan sälja vidare i våra butiker. Vi kan tyvärr inte ta emot möbler. Då hänvisar vi till vår butik på Hagagatan.

Hela Myrornas ekonomiska överskott går till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige.


Myrorna Second Hand – Drottninggatan, Örebro

I Örebro är bra second hand aldrig långt borta. Mitt i stan, på Drottninggatan ligger en av våra två Örebro-butiker. Här hittar du ett noga utvalt sortiment av kläder och inredning. Kanske är du en second hand-expert, eller så har du precis påbörjat resan mot en mer klimatsmart vardag. Sväng in hos oss nästa gång du letar inspiration, hållbart och handplockat mode och personlig inredning. Undrar du något så finns vi här för att hjälpa till och svara på dina frågor. 

Fynda vintage i Örebro

I butiken här på Drottninggatan hittar du ett brett utbud av byxor, tröjor, jackor, skor, klänningar, t-shirts, skjortor, porslin, tavlor och annan inredning. Butiken ligger mitt i stan så det är enkelt att gå eller cykla till oss. Vill du åka kollektivt ligger busshållplatsen precis utanför butiksentrén. 

Myrorna har länge försett Örebro och resten av Sverige med bra second hand. Idag är det över 125 år sedan vi öppnade vår första butik. Sedan dess har vi hunnit bli Sveriges största second hand-aktör; vi har cirka 30 butiker runt om i landet. Varje dag jobbar vi för att bidra till ett mer medmänskligt samhälle. Hela vårt ekonomiska överskott går till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige.  När du handlar hos oss är du med och bidrar till att ge någon en trygg plats fri från våld, tak över huvudet eller en väg tillbaka till arbete. Det kallar vi en god affär. 

Lämna in kläder, möbler och prylar

Om du vill lämna in saker som du inte längre använder går det bra att göra det i butiken. Kläder och inredning tar vi tacksamt emot. Vill du lämna möbler hänvisar vi till vår lite större butik på Fredsgatan. Tänk på att det du skänker ska vara i fint och säljbart skick. Tack vare att du lämnar in dina saker till oss kan vi fortsätta erbjuda Örebros bästa second hand, samtidigt som vi verkar för ett mer medmänskligt och hållbart samhälle.