Myrorna, Örebro

Välkommen till vår butik på Hagagatan 51 i Västhaga!

@myrornaorebro

Öppettider

  • Måndag: 10:00-18:00
  • Tisdag: 10:00-18:00
  • Onsdag: 10:00-18:00
  • Torsdag: 10:00-18:00
  • Fredag: 10:00-18:00
  • Lördag: 10:00-16:00
  • Söndag: 12:00-16:00

Särskilda öppettider

Julafton: Stängt
Juldagen: Stängt
Annandag jul: 12:00-16:00
Nyårsafton: Stängt
Nyårsdagen: Stängt
Trettondagsafton: 10:00-18:00
Trettondagen: 12:00-16:00,

Hitta hit

Inlämning

Här tar vi emot kläder, prylar, inredning och möbler som du inte längre använder och som vi kan sälja vidare i våra butiker.

Allt vårt överskott går till människor som lever i utsatthet.


Myrorna Second Hand – Hagagatan, Örebro

Vi vill att det ska vara enkelt för örebroarna att hitta riktigt bra second hand. Därför har vi två butiker här i stan. Hos oss på Hagagatan kan du hitta kläder, inredning och möbler. Vi har något för alla smaker, så oavsett om du är en inbiten second hand-entusiast eller vill testa att handla begagnat mode är du välkommen till oss. 

Second hand-butik i Västhaga i Örebro.

I butiken hittar du en stor avdelning för unikt och personligt mode. Här har vi samlat handplockade och noga utvalda plagg för dig som letar efter second hand, vintage och plagg med det lilla extra. I butiken hittar du även sportkläder, leksaker, utvalt mode för dam, herr och barn och mycket annat. Vi har jeans, jackor, skor, klänningar, skjortor, t-shirts, tröjor, tavlor, keramik, porslin och inredning. Tack vare vårt stora sortiment är det enkelt att uppdatera både din garderob och ditt hem med din alldeles egna och personliga stil.

Ända sedan första dagen har vi på Myrorna bidragit till ett medmänskligare samhälle. Vi öppnade vår första second hand-butik för över 125 år sedan, med övertygelsen om att det ska vara lätt att handla rätt. Överskottet från vår försäljning går till att erbjuda människor tak över huvudet, ett mål mat eller en väg tillbaka till arbete. Med andra ord är ett besök hos oss på Myrorna en god affär, på flera sätt. 

Lämna in det du inte längre använder.

Vi tar gärna emot saker som du inte längre behöver. I butiken kan du lämna in både kläder, inredning och möbler i bra skick som är redo att säljas vidare av oss och användas igen. När du lämnar dina saker till oss kan vi fortsätta vårt arbete för ett mer medmänskligt samhälle. Samtidigt skapar vi tillsammans ett cirkulärt kretslopp och sparar på jordens resurser.

Välkommen in för att själv upptäcka riktigt bra second hand!