Nu har vi öppnat vår tredje butik i Göteborg!

Äntligen kan vi välkomna både nya kunder och Myrorna-stammisar till 1000 kvadratmeter second hand-shopping på Backaplan i Göteborg.

Handelsområdet Backaplan på Hisingen är ett av Sveriges största handelsområden och även ett av Göteborgs mest expansiva. De närmsta åren ska området förvandlas till en stadsdel med butiker, bostäder, kultur och kontor. Myrornas nya butik på Krokegårdsgatan 5 erbjuder ett brett sortiment för alla second hand-älskare, med allt från kläder, skor och väskor till leksaker, porslin, inredning, tavlor och lampor. Dessutom ett stort utbud av möbler!

Följ butiken på Instagram, @myrorna.backaplan.gbg, för fyndtips och inspiration!

Smidigt för den som vill lämna in saker till Myrorna

På Myrorna Backaplan är det enkelt att lämna in saker till oss. Med lastkajen på butikens baksida och över 3 000 parkeringsplatser direkt utanför har vi här möjlighet att ta emot möbler och andra mer skrymmande saker. För den som hellre vill att vi kommer och hämtar erbjuder vi även en kostnadsfri hämtningsservice av Myrornabilen.

Tack för att du gör skillnad!

Hela Myrornas ekonomiska överskott går till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige, som hjälper människor som har det extra tufft just nu. Så när du handlar eller lämnar in något hos Myrorna bidrar du alltid till något gott, både för din själv, miljön och dina medmänniskor.

Här hittar du adress och kontaktuppgifter till vår nya butik på Backaplan. Varmt välkommen!

Tagga @myrorna