Myrorna, Stockholm, Södermalm

Mitt i Stockholms bästa second hand-kvarter hittar du vår butik på Götgatan. Här har vi två hela våningar fyllda med noga utvald second hand. Välkommen!

@myrornagotgatan

This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user myrornagotgatan.

Öppettider

  • Måndag: 10:00-19:00
  • Tisdag: 10:00-19:00
  • Onsdag: 10:00-19:00
  • Torsdag: 10:00-19:00
  • Fredag: 10:00-19:00
  • Lördag: 10:00-17:00
  • Söndag: 11:00-16:00

Särskilda öppettider

Långfredagen: 11:00-16:00
Påskafton: 10:00-17:00
Påskdagen: 11:00-16:00
Annandag påsk: 11:00-16:00
Valborgsmässoafton: 10:00-17:00
Första maj: 11:00-16:00
Kristi Himmelsfärdsdag: 11:00-16:00
Pingstafton: 10:00-17:00
Pingstdagen: 11:00-16:00

Hitta hit

Inlämning

Här tar vi emot kläder, inredning och prylar som du inte längre använder och som vi kan sälja vidare i våra butiker. I den här butiken kan vi tyvärr inte ta emot möbler. Då hänvisar vi till våra butiker i Skärholmen, Botkyrka Handel, Sundbyberg eller Ropsten.

Hela Myrornas ekonomiska överskott går till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige.


Myrorna Second Hand – Götgatan.

Att hitta bra second hand på Söder är lättare än att säga Skatteskrapan. Mitt i Stockholms bästa second hand-kvarter hittar du vår butik på Götgatan. Här har vi två hela våningar fyllda handplockad vintage och noga utvald second hand. Vi uppdaterar ständigt sortimentet, så här finns det alltid något för dig som söker personliga och inspirerande kläder och prylar. Välkommen in! 

Second hand-butik på Söder

Vi har  ett flertal butiker i Stockholm, och butiken på Götgatan är vår äldsta. Här skrev vi modehistoria när dörrarna öppnades 1899, det var den allra första butiken som bar namnet Myrorna. Vi har med andra ord varit med ett tag och vet vad vi sysslar med – och det är hållbar second hand som gör gott. Oavsett om du söker ljuslyktor till balkongen eller om du är på jakt efter en ny outfit hittar du alltid något hos oss. Vi har plagg och inredning för alla stilar och smaker. 

Ända sedan den där allra första butiksöppningen för mer än ett sekel sedan har vi jobbat för att erbjuda riktigt bra second hand och för att bidra till ett mer medmänskligt samhälle. Det senare gör vi genom att ge hela vårt ekonomiska överskott till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige.

Vi vågar påstå att Södermalm är centrum för Stockholms second hand. Och vi finns mitt i smeten, där det händer. Det är smidigt att ta sig till oss och det är enkelt att hitta nya favoriter när du väl är här. I butiken hittar du bland annat jeans, skor, klänningar, tröjor, t-shirts, jackor, porslin, inredning, och tavlor. Kanske är du en inbiten vintagejägare och vet precis vad du vill ha. Kanske är du rätt ny på det här med second hand och har precis påbörjat resan mot en mer klimatsmart vardag. Oavsett vad ser vi fram emot att se dig i butiken. Om du undrar något är det bara att fråga vår kunniga personal.

Skänk det du inte behöver

När du besöker oss kan du också passa på att lämna in sådant som du inte längre har behov av. När du rensar ur garderoben eller gör om hemma och upptäcker att du inte längre använder den där klänningen eller servisen, kom förbi oss och lämna in sådant som är helt och rent. Då ser vi till att dina kläder och prylar får ett nytt hem. (Har du möbler hänvisar vi till våra butiker i Skärholmen, Botkyrka Handel, Ropsten och Sundbyberg.) Tack vare dig kan vi fortsätta jobba för en mer hållbar värld, samtidigt som vi erbjuder Södermalms bästa second hand.