Myrorna, Stockholm, Odenplan

I vår centrala butik på Norrtullsgatan, ett stenkast från Odenplan, säljer vi mode och inredning second hand. För dig som vill skänka kläder och prylar tar vi emot det som går att använda igen under våra öppettider. Välkommen!

Öppettider

  • Måndag: 10:00-18:00
  • Tisdag: 10:00-18:00
  • Onsdag: 10:00-18:00
  • Torsdag: 10:00-18:00
  • Fredag: 10:00-18:00
  • Lördag: 11:00-16:00
  • Söndag: Stängt

OBS! Öppettider kan komma att ändras pga Corona.

Hitta hit

Lämna gåvor

För dig som vill skänka kläder och prylar tar vi emot det som går att använda under våra öppettider.


Information om vad Myrorna vidtar för åtgärder kring Covid-19.

Myrorna Second Hand – Norrtullgatan.

Letar du efter riktigt bra second hand i Stockholm? Då har du kommit rätt! Ett stenkast från Odenplan hittar du vår centralt belägna butik på Norrtullsgatan. Vi har ett noga utvalt utbud av second hand och du hittar kläder och inredning för alla smaker. Vi uppdaterar vårt sortiment dagligen, så här är det enkelt att hitta personliga favoriter.

Hitta second hand-fynd i Stockholm.

Butiken här på Norrtullsgatan ligger vackert placerat precis nedanför Observatorielunden. Det centrala läget gör att det är enkelt att ta sig hit både till fots, med cykel eller med kollektivtrafik. Hos oss hittar du massor av cool och personlig second hand, klänningar, skor, jeans, tröjor, t-shirts, skjortor, jackor, tavlor, porslin och annan inredning. Behöver du inspiration eller hjälp? Fråga oss i butiken så hjälper vi dig gärna.

Vi på Myrorna har sysslat med second hand i över 125 år. Idag är vi Sveriges största second hand-aktör. Varje dag tar vi emot flera ton kläder och prylar, som vi sedan hittar nya hem åt. Och hos oss kan du vara säker på att ditt köp gör nytta, för all vår vinst går till insatser för människor som lever i utsatthet. När du handlar hos oss hjälper du oss att ge någon ett mål mat, en trygg plats fri från våld eller en väg tillbaka till jobb. Vi har jobbat för ett medmänskligare samhälle sedan vi startade vår första butik på Östermalm i Stockholm och gör det än idag.

Skänk det du inte behöver till en god sak.

På Norrtullsgatan kan du också lämna in sådant som du inte längre behöver. Vi tar emot både kläder och inredning i säljbart och fint skick. Om du vill lämna möbler hänvisar vi till vår butik i Ropsten eller Skärholmen, där vi har lite mer plats. Tack vare att du lämnar in dina saker till oss kan vi hålla igång vårt arbete för ett mer hållbart samhälle samtidigt som vi fortsätter erbjuda Stockholms bästa second hand.

Välkommen in till oss på Norrtullsgatan!