Myrorna, Stockholm, Odenplan

I vår centrala butik på Norrtullsgatan, ett stenkast från Odenplan, säljer vi mode och inredning second hand. Välkommen!

Öppettider

  • Måndag: 10:00-19:00
  • Tisdag: 10:00-19:00
  • Onsdag: 10:00-19:00
  • Torsdag: 10:00-19:00
  • Fredag: 10:00-19:00
  • Lördag: 10:00-17:00
  • Söndag: 12:00-16:00

Särskilda öppettider

Valborgsmässoafton: 10:00-17:00
Första maj: 12:00-16:00
Kristi Himmelsfärdsdag: 12:00-16:00
Pingstafton: 10:00-17:00
Pingstdagen: 12:00-16:00

Hitta hit

Inlämning

Här tar vi emot kläder, inredning och prylar som du inte längre använder och som vi kan sälja vidare i våra butiker. I den här butiken kan vi tyvärr inte ta emot möbler. Då hänvisar vi till våra butiker i Skärholmen, Botkyrka Handel, Sundbyberg eller Ropsten.

Hela Myrornas ekonomiska överskott går till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige.


Myrorna Second Hand – Norrtullgatan.

Letar du efter riktigt bra second hand i Stockholm? Då har du kommit rätt! Ett stenkast från Odenplan hittar du vår centralt belägna butik på Norrtullsgatan. Vi har ett noga utvalt utbud av second hand och du hittar kläder och inredning för alla smaker. Vi uppdaterar vårt sortiment dagligen, så här är det enkelt att hitta personliga favoriter.

Hitta second hand-fynd i Stockholm

Butiken här på Norrtullsgatan ligger vackert placerat precis nedanför Observatorielunden. Det centrala läget gör att det är enkelt att ta sig hit både till fots, med cykel eller med kollektivtrafik. Hos oss hittar du massor av cool och personlig second hand, klänningar, skor, jeans, tröjor, t-shirts, skjortor, jackor, tavlor, porslin och annan inredning. Behöver du inspiration eller hjälp? Fråga oss i butiken så hjälper vi dig gärna.

Vi på Myrorna har sysslat med second hand i över 125 år. Idag är vi Sveriges största second hand-aktör. Varje dag tar vi emot flera ton kläder och prylar, som vi sedan hittar nya hem åt. Och hos oss kan du vara säker på att ditt köp gör nytta, hela Myrornas ekonomiska överskott går till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige. När du handlar hos oss hjälper du oss att ge någon ett mål mat, en trygg plats fri från våld eller en väg tillbaka till jobb. Vi har jobbat för ett medmänskligare samhälle sedan vi startade vår första butik på Östermalm i Stockholm och gör det än idag.

Skänk det du inte behöver till en god sak

På Norrtullsgatan kan du också lämna in sådant som du inte längre använder. Vi tar emot både kläder och inredning i säljbart och fint skick. Om du vill lämna möbler hänvisar vi till våra butiker i Ropsten, Skärholmen, Botkyrka Handel eller Sundbyberg där vi har lite mer plats. Tack vare att du lämnar in dina saker till oss kan vi hålla igång vårt arbete för ett mer hållbart samhälle samtidigt som vi fortsätter erbjuda Stockholms bästa second hand.

Välkommen in till oss på Norrtullsgatan!