Myrorna, Stockholm, Ropsten

Välkommen till vår stora butik fylld med kläder, inredning och möbler!

Öppettider

  • Måndag: 10:00-18:00
  • Tisdag: 10:00-18:00
  • Onsdag: 10:00-18:00
  • Torsdag: 10:00-18:00
  • Fredag: 10:00-18:00
  • Lördag: 10:00-17:00
  • Söndag: 12:00-16:00

Öppettider lastkaj: mån–fre 10–17, lör 10–16, sön 12–15.

Särskilda öppettider

Julafton: Stängt
Juldagen: Stängt
Annandag jul: 12:00-16:00
Nyårsafton: 10:00-14:00
Nyårsdagen: Stängt
Trettondagen: 10:00-17:00

Hitta hit

T-bana Ropsten. Gå bakåt i tågets riktning och ta uppgång Hjorthagen och sedan mot Artemisgatan. Sväng höger när du kommer ut och följ skyltarna.

Inlämning

Tar emot möbler för inlämning

Här tar vi emot kläder, prylar, inredning och möbler som du inte längre använder och som vi kan sälja vidare i våra butiker. Större gåvor lämnas på lastkaj senast en timme före stängning. Se öppettider lastkaj. Mindre gåvor lämnas i butiken fram till butikens stängning.

Hela Myrornas ekonomiska överskott går till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige.


Myrorna Second Hand – Ropsten.

Vi vill att det ska vara enkelt att hitta bra second hand i Stockholm. Därför har vi många butiker i och runt stan. Vår butik i Ropsten är en riktigt stor sådan – vi har tre hela våningar fyllda med härlig second hand och personligt mode. Oavsett om du är på jakt efter möbler och inredning till hemmet eller vill hotta upp garderoben hittar du alltid nya favoriter hos oss. Här kan du också lämna in kläder och möbler som du inte längre behöver.

Vi uppdaterar ständigt vårt utbud, så det finns alltid nya fina saker på hyllorna. Här hittar du ett stort sortiment av kläder, inredning och möbler. Vi snackar alltså tre hela våningar av herr-, dam- och barnkläder, jeans, klänningar, skor, jackor, t-shirts, skjortor, tröjor, porslin, tavlor, leksaker, böcker, möbler och mycket mer! Om du har några funderingar är det bara att fråga vår kunniga personal på plats.

Ropstensbutiken är Myrornas äldsta. Adressen är Kolargatan, och du hittar oss nära tunnelbanestationen Ropsten. Vi har funnits här ett bra tag och det tänker vi fortsätta att göra. Vi startade vår första butik för över 125 år sedan, på Östermalm. Idag är vi Sveriges största second hand-aktör och har ett trettiotal butiker runt om i landet. Ända sedan starten har vi jobbat för att erbjuda riktigt bra second hand samtidigt som vi verkar för ett medmänskligare samhälle. Och vi vill göra riktig skillnad – hela Myrornas ekonomiska överskott går till Frälsningsarméns sociala arbete för att hjälpa samhällets utsatta i Sverige.  Tack vare att du handlar hos oss kan vi skapa en tryggare vardag för människor, bidra med mat på bordet och hjälpa människor tillbaka till arbete.

Lämna in möbler och kläder i Ropsten

I butiken i Ropsten tar vi också emot sådant som du inte längre behöver som är i fint skick. Här kan du lämna in både kläder, inredning och möbler. Har du rensat ut hemma? Perfekt! Kom förbi oss så ser vi till att dina kläder och prylar får ett nytt hem. Tack vare att du lämnar in dina saker hos oss kan vi fortsätta jobba för en mer hållbar värld samtidigt som vi erbjuder Stockholms bästa second hand.

Välkommen till en second hand-butik med historia!