Myrorna, Sundbyberg

Vår stora butik i Sundbyberg erbjuder fullt sortiment av kläder, prylar och möbler. Välkommen!

Öppettider

  • Måndag: 10:00-18:00
  • Tisdag: 10:00-18:00
  • Onsdag: 10:00-18:00
  • Torsdag: 10:00-18:00
  • Fredag: 10:00-18:00
  • Lördag: 10:00-17:00
  • Söndag: 11:00-17:00

Särskilda öppettider

Pingstdagen: 11:00-17:00
Nationaldagen: 11:00-17:00
Midsommarafton: Stängt
Midsommardagen: Stängt
Alla helgons dag: 10:00-17:00
Julafton: Stängt
Juldagen: Stängt
Annandag jul: 11:00-17:00

Hitta hit

Inlämning

Tar emot möbler för inlämning

Här tar vi emot kläder, inredning, prylar och möbler som du inte längre använder och som vi kan sälja vidare i våra butiker.

Hela Myrornas ekonomiska överskott går till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige.


Myrorna Second Hand – Sundbyberg.

Är du på jakt efter bra second hand i närheten av Sundbyberg? Då har du hittat helt rätt. I vår stora butik hittar du både kläder, inredning och möbler. Du hittar oss ett stenkast från Sundbybergs station. I butiken hittar du skor, jeans, klänningar, t-shirts, tröjor, jackor, skjortor, porslin, tavlor och annan inredning. Om du behöver hjälp att hitta rätt bland all fin second hand är det bara att fråga oss i butiken så hjälper vi dig.

Din second hand-butik i Sundbyberg

Vi vill att det ska vara enkelt att handla second hand. Vi har totalt ett flertal butiker runtom i Stockholm. Här i den fullstora Sundbybergsbutiken kan du både handla och lämna kläder, inredning och möbler. Behöver du uppdatera garderoben med en snygg outfit? Är du på jakt efter den där servisen som din farmor hade när du var liten? Oavsett vem du är och oavsett vad du söker finns det alltid nya favoriter att upptäcka hos oss.

Myrorna öppnade den allra första butiken för över 125 år sedan. Sedan dess har vi blivit Sveriges största second hand-aktör. Varje dag tar vi emot flera ton kläder och inredning som vi sorterar noggrant innan vi fyller på våra butiker. Hela Myrornas ekonomiska överskott går till Frälsningsarméns sociala arbete för att hjälpa samhällets utsatta i Sverige. Tack vare att du handlar hos oss kan vi ge någon en tryggare vardag, tak över huvudet eller ett mål mat.

Lämna in till oss

Hos oss kan du också lämna in sådant som du inte längre använder. Vi tar emot både kläder, inredning och möbler under butikens öppningstider. Tänk på att det du lämnar in ska vara helt, rent och i säljbart skick! Tack vare att du lämnar dina saker till oss kan vi fortsätta jobba för en mer hållbar värld, samtidigt som vi erbjuder Sundbybergs bästa second hand.